START TICKETVERKOOP 18-19

Zaterdag 9 juni start de ticketverkoop voor het podiumaanbod van seizoen 18-19. Vanaf 9u kan je online of aan de balie losse tickets en abonnementen bestellen. Tickets voor vorming worden vanaf zaterdag 16 juni verkocht. Op 9 en 16 juni is reserveren via de telefoon niet mogelijk, reserveren via mail is nooit mogelijk. Andere mails worden vanaf maandag beantwoord. 

ONLINE TICKETS KOPEN: handige tips en weetjes

 • Net als de voorbije jaren wordt er om 9u een virtuele wachtrij ingesteld alvorens je op de website terecht kan. Aangezien de wachtrij pas om 9u wordt aangezet, heeft het geen zin om ’s nachts de site al open te zetten. Iedereen die om 9u online is, wordt willekeurig in een wachtrij gezet. In een pop-up-kadertje kan je jouw positie in de wachtrij volgen.
   
 • Sluit of vernieuw de wachtrij-pagina niet, zoniet loop je het risico om je plaats in de rij kwijt te raken en opnieuw achteraan te moeten aanschuiven. Zodra er voldoende ruimte is, word je toegelaten op de website en kan je rustig je bestelling afronden.
 • Je hebt geen account nodig om tickets of abonnementen te bestellen.
   
 • De tickets die online worden besteld, zullen vanaf maandag per mail gestuurd worden. Dit om de server niet te overbelasten. Je krijgt zaterdag wel een bevestigingsmail waarin je je bestelling nog eens kan nakijken.
   
 • Lukt het niet meteen om online te betalen, kies dan voor betalen via overschrijving. Op deze manier heb je nog 8 dagen om de betaling in orde te brengen.
   
 • Ga voor je tickets bestelt na of je met een recente versie van je browser werkt (check hier). Zo niet, installeer dan zeker de meest recente versie, zo ben je zeker dat je alles op de website goed te zien krijgt. Hier vind je alvast de meest recente versies: Firefox / Chrome / Internet Explorer
   
 • Via de pagina www.westrand.be/check kan je problemen melden.
   
 • Alle praktische info i.v.m. tickets vind je hier: hoe tickets kopen - abonnementen - kortingen 

KOOP JE ABONNEMENT ONLINE

Je kan in één bestelproces verschillende abonnementsformules (abo 6 of abo 10) combineren, en elk abonnement ook samenstellen met verschillende voorstellingen. Binnen één bestelling moet je dus niet noodzakelijk enkel identieke abonnementen nemen.

 

bestel hier je abonnement(en)

 

Hulp nodig? Deze handleiding leidt je stap voor stap doorheen het bestelproces.

 

 

KOOP TICKETS ONLINE

Losse tickets voor evenementen koop je rechtstreeks in de evenementen op de website of via deze lijst.

 

 

SCHRIJF JE ONLINE IN VOOR EEN CURSUS

 • Inschrijven voor een cursus doe je rechtstreeks van in de cursus op de website of via deze lijst
 • Je kan bij vorming slechts 1 deelnemer per bestelling inschrijven. Een andere deelnemer = een andere bestelling.
 • Tickets kopen aan P-tarief (tarief voor mensen met een laag inkomen) kan enkel aan de balie, op vertoon van je participatiepas. Meer info over de participatiepas vind je hier.

TICKETS EN ABONNEMENTEN KOPEN AAN DE BALIE

Voor wie toch liever ter plaatse bestelt, is de ticketbalie op zaterdag 9 juni open van 9u tot 15u voor tickets & abonnementen van het podiumaanbod en op zaterdag 16 juni van 9u tot 13u voor vorming. Wie aan de balie van Westrand langskomt, kan een nummertje trekken (vanaf 8u). Voor de wachtenden is er koffie en water voorzien.