Vroegboekactie Spinvis

Di 02 mei 2017

Op 10 juni start de ticketverkoop van het nieuwe seizoen. Bestel nu al tickets aan voorverkooptarief voor Spinvis, het eeuwig frisse project van Nederlander Erik De Jong.

Spinvis is terug. Na zes jaar wachten is zijn nieuwe album er eindelijk: 'Trein Vuur Dageraad', een album dat weer bol staat van prachtige nieuwe nummers vol gloedvolle strijkers en bijzondere elektronica.

De plaat begint met een opname van een iPhone. Een korte schets van een gezongen melodie op net verzonnen regels. Dat was het zaadje waar jaren later een hele boom is uitgegroeid. Trein, vuur, dageraad… drie woorden als de dragers van een verhaal dat nog in de aarde sliep. Een verhaal over alles wat nog komen gaat.

Trouw - ★★★★ "Het is heerlijk dwalen door ‘Trein Vuur Dageraad’, als op een wisselvallige lentedag, waarvan je nu ook weer niet kunt zeggen dat het snertweer is."
NRC Handelsblad - ★★★★ "Zelfs met voor het publiek onbekende nummers handhaaft Spinvis zich als een unieke stem in de Nederlandse popmuziek."
Humo - ★★★★ "‘Nachtwinkel’ past niet goed en in ‘Dageraadplein’ loopt een folkfanfare van de zonen Mumford de tekst voor de voeten. Verder geen klachten."

Bestel je tickets hier.

Nieuws

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.