Wat doen we goed? Wat kunnen we beter?

 Westrand neemt deel aan het 5-jaarlijks gebruikersonderzoek van CC's en GC's. Hoe doen we het ten opzichte van de rest van Vlaanderen. JIJ houdt ons bezig! Doen we het goed en wat kan beter. Daarvoor hebben wij eventjes van jouw tijd nodig. We redden ondertussen het regenwoud en jij kan in de prijzen vallen! Westrand probeert het elke dag nog beter te doen met als doel jou de perfecte ervaring te bezorgen in ons cultuurcentrum. Wat doen we goed? Wat kan er beter? Welke suggesties en opmerkingen heb je voor ons?
Westrand wil het graag van jou horen!

 

We willen jou dan ook vragen om onze enquête in te vullen. Deze is volledig anoniem en neemt zo’n 10 minuutjes van jouw tijd in beslag.

 

Klik hier door naar de enquête

 

Om jou te bedanken, redden we 1 m² bedreigd regenwoud voor elke ingevulde enquête via de organisatie World Land Trust. Je maakt bovendien kans op een van de weekendjes voor 2 personen. 

 

Opgelet, je kan de enquête slechts invullen tot 31/07/2018 aangezien de Universiteit van Antwerpen en LMOV in augustus aan de slag gaan met de verwerking van alle gegevens.  Dit resulteert in een Vlaams overkoepelend en een persoonlijk onderzoeksrapport. Op deze manier blijft de anonimiteit van de deelnemer ook verzekerd. 

 

Alvast bedankt!