Koop een abonnement of losse tickets

Ga naar de bestelpagina.

Handig om weten voor de start van de verkoop

Bij de start van de verkoop wordt gebruik gemaakt van een wachtrij die de grote drukte op dat moment moet opvangen.

 • Tot 9u wordt een pagina weergegeven die aangeeft dat de online verkoop nog niet actief is.
 • Om exact 9u (tijd op onze server) wordt een willekeurig aantal mensen toegelaten tot het aankoopproces.
 • Alle overigen die op dat moment aan het wachten zijn, krijgen een willekeurig nummer toegewezen in de wachtrij.
 • Elke minuut wordt een nieuwe groep mensen toegelaten tot het aankoopproces, de anderen zien op de wachtrijpagina het aantal wachtenden voor hen afnemen.
 • Vernieuw je scherm niet als je in de digitale wachtrij staat en sluit je internetprogramma niet af, want dan verlies je je plaats in de wachtrij en moet je opnieuw achteraan aanschuiven.
 • Kies bij het samenstellen van je abonnement altijd eerst die voorstelling, waarvan je vermoed dat ze snel uitverkocht gaan zijn

Kijk na of je toestel en browser goed ingesteld zijn.

Om je online bestelling vlot te laten verlopen heeft de site toegang nodig tot cookies en javascript. Deze moeten aan staan en je browser moet up-to-date zijn.

Via onze 'Check-pagina' kan je nakijken of je browser goed is ingesteld. Als het goed is, zie je een melding 'uw browser is up-to-date' en drie vinkjes. Hieronder nuttige links voor mocht dat niet het geval zijn:

Online abonnement bestellen

 1. Deze handleiding leidt je in 6 stappen naar de aankoop van je abonnement(en).

 2. Je kan in één bestelproces verschillende abonnementsformules (abo 6 of abo 10) combineren, en elk abonnement ook samenstellen met verschillende voorstellingen. Binnen één bestelling moet je dus niet noodzakelijk enkel identieke abonnementen nemen.
   
 3. Wil je extra losse tickets toevoegen aan je abonnement, dan kan dat binnen hetzelfde bestelproces (zie handleiding). Als je bijvoorbeeld voor je kinderen of vrienden voor 1 voorstelling extra tickets nodig hebt, dan voeg je die tijdens de bestelling van je abonnement toe en kan je ook zitplaatsen naast elkaar kiezen.