Corona update

Om de verspreiding van het COVID-19-virus tegen te gaan, zijn alle activiteiten van cultuur en sport tussen 12 maart en 19 april 2020 geannuleerd. Ook alle gebouwen en balies van vrije tijd worden gesloten, met uitzondering van bibliotheek De Wolfsput, die een afhaaldienst organiseert.

 

Wat als ik een ticket heb voor een geannuleerde voorstelling?

Hier vind je een overzicht van alle voorstellingen en cursussen die worden geannuleerd of uitgesteld. Je vindt er meer informatie over de manier waarop je als tickethouders van een voorstelling, film of cursus zal worden gecompenseerd. We brengen alle tickethouders ook persoonlijk op de hoogte via een e-mail. We doen ons uiterste best om dit zo goed mogelijk te organiseren. Alvast bedankt voor je begrip en geduld.


Wat met voorstellingen na 19 april? 

Westrand volgt de ontwikkelingen wat betreft COVID-19 op de voet. Als er bijkomende maatregelen nodig zijn, zullen wij die zeker in acht nemen. Daarom vragen we ook aan ons publiek om regelmatig onze site in de gaten te houden. Daar vind je steeds de laatste informatie. Sowieso brengen we iedere bezoeker tijdig via mail op de hoogte indien er nog meer voorstellingen niet kunnen doorgaan.


Wat als ik mijn ticket via Ticketswap heb aangekocht?

Van zodra iemand zijn/haar/hun ticket doorverkoopt via Ticketswap verliest Westrand zicht op wie het ticket in handen heeft. Wij kunnen enkel de aankoperkoper van het originele ticket traceren. Die persoon zullen we op de hoogte brengen van ons compensatievoorstel. Wij vragen in die mail uitdrukkelijk aan de mensen die hun ticket hebben doorverkocht via Ticketswap om de huidige eigenaar van het ticket de info door te spelen.


Wat als ik een zaal heb gehuurd in de periode tussen 13 maart en 19 april?

Alle zaalverhuringen tot 5 april zijn geannuleerd en zullen terugbetaald worden. Klanten worden hierover per mail geïnformeerd.


Wat als ik een zaal wil huren in de periode na 19 april?

Nieuwe reservaties kunnen aangevraagd worden door het reservatieformulier op te sturen naar zaalhuur@westrand.be. Alle info over onze zaalhuur vind je hier. Reservaties voor de eerstkomende periode zijn uiteraard onder voorbehoud van uitbreiding van de maatregelen rond COVID-19.


Blijft de balie bereikbaar?

De balie van Westrand is volledig gesloten, dus ook niet telefonisch of via mail bereikbaar, en dit tot minstens 19 april. Indien nodig kan deze maatregel verlengd worden. Via onze website houden we je op de hoogte.


Welke andere maatregelen zijn er van kracht in de gemeente Dilbeek?


Hoe kan ik zelf verspreiding helpen voorkomen? 

  • Blijf maximaal thuis om externe contacten te beperken
  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geef elkaar geen hand of kus
  • Behoud voldoende afstand maar draag ook zorg voor elkaar, familie, vrienden en buren

Waar vind ik meer info over COVID-19? 

Via deze site kan je al het nieuws op de voet volgen. De Belgische overheid heeft ook een callcenter opgestart waar je terecht kan met vragen: 0800 14 689.