Westrand Cultuurcentrum Dilbeek

Filmprogramma bekend najaar 2022

do 25 aug

September
 

Zaterdag 03/09 - No time to die - openluchtfilm - Bond, James Bond is de naam. Het niet te missen sluitstuk met Daniel Craig

Dinsdag 06/09 - Madres Paralelas - De Spaanse grootmeester Pedro Almodóvar keert terug naar een van zijn stokpaardjes: moeders en vrouwen. 

Dinsdag 13/09 - El buen patrón - In het ironisch getitelde El buen patrón pakt Javier Bardem iedereen in als charmante maar gewetenloze bedrijfsleider. - De Morgen

Maandag 19/09 - To Olivia - Iets van de rijke fantasie en dwaze humor van de later zo populaire schrijver schemeren door in de eerste scènes van 'To Olivia', als een streepje zonlicht door een kier in de gordijnen. - De Telegraaf

Dinsdag 27/09 - Notre Dame Brûle - De reconstructie van een memorabele dag in het leven van alle Fransen. En hoedje af voor alle brandweerlui die hun leven die dag risceerden. 

 

Oktober 

Dinsdag 04/10 - Hit the road - Een eigenzinnige, humorvolle, maar ook beladen roadmovie over een naderend afscheid in een eigenzinnig Iraans gezin.

Dinsdag 11/10 - Ich bin dein mensch - Het Nieuwsblad: Ontdooien met een akelig perfecte robot ****

Dinsdag 18/10 - H4z4rd - Een waanzinnige actie-komedie die zich afspeelt op één zenuwslopende dag in Antwerpen, en volledig wordt verteld vanachter het stuur van een blitse bolide.  

Dinsdag 25/10 - Elvis - Deze muzikale film verkent het leven van Elvis Presley (Austin Butler), gezien vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager kolonel Tom Parker (Tom Hanks)

Maandag 31/10 - Onze natuur, de film 

 

November 


Woensdag 02/11 - Tori & Lokita

Zondag 06/11 - Filmmarathon 

Dinsdag 08/11 - Ritueel - Het vinden van een afgehakte hand in een Brussels kanaal, confronteert politie-duikster Kiki met een zware schuld uit het verleden, haar eigen verleden, en dat van haar land.

Dinsdag 15/11 - Great Freedom - holebifilmfestival

Dinsdag 22/11 - Peter von Kant - holebifilmfestival 

Maandag 28/11 - Rebel 

 

December

Dinsdag 06/12 - Where the crawdads sing