Westrand Cultuurcentrum Dilbeek

Het groot dictee heruitgevonden

do 15 sep

Vrije Tijd Dilbeek doet mee aan het groot dictee van De Schrijfwijzen!

Heb je zin om jouw kennis van de Nederlandse spelling te testen of neem je stiekem al jaren deel aan het groot dictee op televisie. Dan is het nu jouw kans om er ook eens een prijs mee te winnen. Taalliefhebbers zijn op vrijdag 7 oktober welkom om mee te doen aan het dictee van De Schrijfwijzen. 

De avond bestaat uit drie rondes: een traditioneel dictee, een multiple choice ronde en - bij een gelijkspel – een spellingbee waarbij de deelnemers steeds moeilijkere woorden moeten spellen. De drie deelnemers met de beste resultaten krijgen een geschenk, maar iedereen die meedoet ontvangt een aandenken.

De presentatie is in handen van radiostem Ayco Duyster. Het voorlezen van het dictee begint in alle deelnemende bibliotheken stipt om 20 uur. Vanaf 19u30 krijgen de deelnemers hun plaatsen en deelnemingsnummer, wie wil meedoen moet op tijd zijn. 

Organisatie

De Schrijfwijzen is een organisatie van Creatief Schrijven vzw, de krant De Standaard en de Vlaamse bibliotheken. In Dilbeek ligt de organisatie in handen van de werkgroep Literatuur vanuit de bibliotheek Dilbeek. 

Meer info: 

Wanneer? Vrijdag 7 oktober om 19u30 
Waar? in de feestzaal van Westrand, Kamerijklaan 46 in Dilbeek
Inschrijven? Deelnemen is gratis, maar inschrijven vooraf is nodig.

 Inschrijven kan tot de dag zelf 19u, tenzij volzet

ik schrijf mij in