Escaperoom voor Westrand

vr 16 dec

In het kader van Dilbeek voor durvers zijn er verschillende containers geplaatst in Dilbeek waar jonge ondernemers tijdelijk hun intrek in kunnen nemen. Plaats en ruimte om te groeien en om te experimenteren.

 

Meer info over Dilbeek-voor-durvers

Escaperoom

Op het grasveld naast het Westrandgebouw staan 2 containers ingepalmd door Lab12. Lab12 is toegewijd om je een geweldige escaperoom ervaring te geven! Weet je niet wat je kan verwachten van een escaperoom? Het Westrandpersoneel deed voor jou de test! Aan de hand van raadsels, puzzels en doordachte routes kom je bij codes en sleutels die je helpen om het probleem op te lossen. Het lijkt wel een web aan gegevens, maar je krijgt vaak hints die je verder helpen. Het is een leuke teambuilding, maar eveneens een gezinsuitje of een avondje plezier met vrienden. 

Het thema

De mensheid is getroffen door een uitbraak van een nieuw maar gevaarlijk virus. Het virus verspreid zich razendsnel en de tijd dringt om een oplossing te vinden. Professor X is de enige die mogelijks een geneesmiddel kan voorzien maar hij kan dit niet alleen. 

Helpen jullie hem om de wereld van de ondergang te redden?​

Alle info en bookingen