Westrand pakt jou in!

Het einde van het jaar is in zicht en dan hebben we allemaal dezelfde drie uitdagingen te overwinnen: cadeautjes vinden voor vrienden en familie, deze cadeautjes beeldig inpakken voor het familiefeest én een origineel nieuwjaarskaartje de deur uit krijgen. Westrand is vrijgevig in het feestjaar 50 jaar en helpt jou met alle drie! De Westrandbon is het ideale cadeau om te geven en inpakpapier delen we gratis uit! Daarnaast is het Westrandgebouw het ideale kader om jouw nieuwjaarsfoto te komen maken, je kan er zelfs nog een geschenkbon mee winnen! Win-win-win! Cadeautje, cadeautje, cadeautjes! 

Geef een geschenkbon

De geschenkbon is 1 jaar geldig vanaf de aankoopdatum. Je bepaalt zelf de waarde ervan en de gelukkige ontvanger kan de bon gebruiken voor alle voorstellingen, films en cursussen van Westrand. De geschenkbon kan je zowel aan de balie als online kopen. 

Daar wil ik meer over weten

Kom maar op met die bon

 

Uitpakken doe je met gratis inpakpapier

Kom jouw cadeautjes inpakken in Westrand of kom jouw gratis inpakpapier ophalen aan de balie. Naar aanleiding van 50 jaar Westrand maakten we voor de gelegenheid ons eigen inpakpapier in de kleuren van het feestjaar en daar kan jij nogal mee uitpakken want we geven het gratis weg. Ben je in de komende weken in Westrand voor een voorstelling, een vergadering, of kom je naar de bib? Neem dan een velletje mee (max 2 per persoon, vanaf 4 december, zolang de voorraad strekt). 

Nieuwjaarskaartjes, een fluitje van een cent

Maak de foto voor jouw nieuwjaarskaartje in Westrand en wij noteren jouw naam misschien in het lijstje van de 50 vips van 50 jaar Westrand. 

Kom jouw nieuwjaarsfoto in Westrand nemen, in de speelhoek, aan de plantenvijver of bij de instagramwall bijvoorbeeld en misschien word je wel 1 van de 50 vips van Westrand. 

Hoe? 

  • Wij hebben een fotogeniek gebouw, bovendien met een instagramwall
  • Kom de foto voor jouw nieuwjaarskaartje met je gezin, je beste collega’s of vrienden in het Westrandgebouw nemen
  • Deel de foto op sociale media met de hashtags: #westrand50 en #eindejaarsactie met als tekst jouw cultuurwens of het antwoord op de vraag: 'Wat kan Westrand voor jou betekenen in 2024?'
  • Win een plaatsje op de viplijst 

viplijst? tell me more!

  • Stuur jouw foto naar een online bedeler, geef het adres in, betalen en go! 

enkele tips:

mijnkaart.bpost.be/fotokaarten
kaartje2go.be
tadaaz.be
albelli.be 

Resultaat

cadeautjes ✔

inpakpapier ✔

nieuwjaarskaartjes ✔

jouw naam op de viplijst ✔

leuke sociale media post gedaan ✔

Westrand doelen bereikt ✔ ✔✔✔