Kasteel La Motte

Lumbeekstraat 20, 1700 Sint-Ulriks-Kapelle

Kasteel La Motte is een beschermd kasteel met een watergracht en een omliggend park. Op deze locatie zijn er verschillende vergaderzalen, een auditorium, een cafetaria en een feestzaal.

Bereikbaarheid
Er is een kleine parking aan de straat (het is verboden op de binnenplaats te parkeren) en er zijn fietsenstallingen aan de ingang van het gebouw. Er is een bushalte op wandelafstand (Halte De Lijn ‘Sint-Ulriks-Kapelle Kerk’ 355).

Reserveren
Voor meer informatie en beschikbaarheid kan je terecht op het nummer 02 466 20 30 of zaalhuur@westrand.be. Wil je de locatie reserveren, vul dan het reservatieformulier zo volledig mogelijk in en stuur het door naar zaalhuur@westrand.be of kom ermee naar de balie. Een zaal reserveren via de telefoon is niet mogelijk.

Feestzalen

De feestzalen kunnen gehuurd worden voor recepties, cursussen, voordrachten of bijeenkomsten. Ook eetfeesten en privéfeesten (trouwfeesten, babyborrels, verjaardagsfeesten,…) zijn toegestaan. Geluidinstallaties zijn niet toegelaten in het kasteel.

De huurder is verplicht frisdranken en/of bieren af te nemen via Kasteel La Motte. Het is strikt verboden zelf drank mee te brengen, behalve cava, champagne en wijnen. Het gebruik van servies moet steeds op voorhand aangevraagd worden.

Salon

  • Capaciteit: ± 30 personen (eetfeest) / ± 50 personen (receptie) / ± 20 personen (vergadering)
  • Aanwezig: tafels en stoelen, wifi

Feestzaal

  • Capaciteit: ± 60 personen (eetfeest) / ± 80 personen (receptie) / ± 30 personen (vergadering)
  • Aanwezig: tafels en stoelen, wifi

Andere zalen 

De Roze en de Groene kamer zijn geschikt voor vergaderingen en bijeenkomsten. De zolder kan gebruikt worden voor rustige cursussen, bijvoorbeeld yoga. De tentoonstellingsruimte kan gebruikt worden voor expo’s, workshops of vergaderingen. Het auditorium is geschikt voor lezingen en presentaties.

  • Roze Kamer: max. 12 personen - met: wifi, flipchart op aanvraag
  • Groene kamer: max. 18 personen - met: wifi, flipchart op aanvraag
  • Zolder: max. 20 personen - geen materiaal aanwezig
  • Tentoonstellingsruimte: max. 24 personen - met: wifi
  • Auditorium: max. 85 personen - met: beamer, projectiescherm, wifi

Cafetaria

Samen met een zaal, maar ook afzonderlijk, kan de cafetaria gehuurd worden. De huurder is verplicht frisdranken en/of bieren af te nemen via Kasteel La Motte. De cafetaria heeft een capaciteit van 32 personen en er is wifi.