• Speeltijd

    Wo 2 mei 2018 ⋅ 20:30
    inleiding om 20:00
    Westrand - theaterzaal (stoelkeuze)

    Prijzen

Salon Secret
ARSENAAL/LAZARUS, Hof van Eede en Kopergietery

Vijf gelijkgestemde zielen willen samen in het geheim de wereld veranderen.

Vijf gelijkgestemde zielen komen in het geheim samen met een nogal ambitieus plan: de wereld veranderen. Want het gaat de verkeerde kant uit met onze maatschappij en zij moéten er iets aan doen. Samen.

Elke avond warmen ze zich op aan de steekvlammen van hun ideeën.
Elke avond, in een verlaten salon, maken ze elkaars hoofd gek met de wildste plannen, schrijven ze manifesten, voeren ze vurige betogen en roepen ze revoluties uit.
Hun verlangen naar daadkracht wordt zo onnoemelijk groot dat ze plots niet meer terug kunnen: het vuur slaat in de pan, de pan vliegt van het vuur, het vuur zit aan de lont, de lont hangt aan het kruitvat. Durven ze doen wat ze zeggen? Menen ze wat ze doen? En willen ze wel wat ze menen?

Salon Secret is een voorstelling die jongeren (en iets ouderen) wil aanzetten om anders te kijken naar de wereld waarin we leven.  En daar ook naar te handelen. Want de toekomst, die is gisteren al begonnen…
 

 

Creatie Dominique Collet, Simon De Winne, Wannes Gyselinck, Günther Lesage, Joris Van den Brande, Ans Van den Eede, Louise Van den Eede Spel Dominique Collet, Simon De Winne, Günther Lesage, Joris Van den Brande, Ans Van den Eede/Greg Timmermans Kostuumontwerp Karen De Wolf Stage (KASK) Simon Baetens Lichtontwerp Jeroen Doise Klank Dieter Lambrechts Techniek Helmi Demeulemeester, Bardia Mohammad, Rutger Mollen, Liam Van Tornhout (stage) Productie ARSENAAL/LAZARUS, HOF VAN EEDE & KOPERGIETERY

Inleiding om 20:00

duur voorstelling: 80 min. - geen pauze

Kalender

Mei 2018
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Genres

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.