Aankomende voorstellingen

Chasse Patate
Studio Orka

De jury van het Theaterfestival kiest jaarlijks de schoonste voorstellingen van het afgelopen seizoen. We presenteren samen met hen en Cc Strombeek deze bijzondere locatievoorstelling! 

 51º noorderbreedte, 3º oosterlengte, de gevoeligste plek van onze planeet. Alles zinkt er weg, niemand weet waarom. En in dat niemandsland, een café waar zelden iemand komt, maar wie komt, wil blijven. Omdat alles er mag zijn wat het is. Je mag er lachen, om dingen waar niemand anders om lacht, er mag - voetje voor voetje - gedanst worden. Je mag er zingen of stil worden. Chasse Patate biedt troost aan mensen die zich kost wat kost overeind houden, terwijl de grond onder hun voeten zompig wordt. Chasse Patate gaat over veerkracht, over iets écht willen en niet opgeven. Over dromers, vechters en veel te warm bier.

Lees het Juryrapport van Het Theaterfestival

--

In de pers

'intensiteit die authenticiteit geeft aan hun bewuste theatraliteit. Pijn is echte pijn, plezier is echt plezant. Modder én gele Bickysaus spetteren in het rond. Of hoe vuil theater toch heel mooi kan zijn.' (De Standaard) Lees meer.

'Een hartveroverend verhaal, verteld door een cast die de graszoden van het dak speelt in een decor dat op de ene na de andere visuele verrassing trakteert. Studio Orka blijft met succes de droogkomische en poëtische zijde van het woord 'spektakel' verkennen.' (KnackFocus) Lees meer.

'Deze nieuwe Orka is eenvoudig van opzet, maar in uitwerking lijkt het wel een ratrace. De acteurs lopen en vallen in de modderpoel die het huis opslokt, en de technici zorgen voor spannende special effects op het juiste moment. Studio Orka maakt zijn naam weer waar, want ook dit decor zit vol verrassingen en technische hoogstandjes. We wachten erop, maar zijn toch verrast.' (Etcetera) Lees meer.

‘Grote emoties worden niet geschuwd. Verdriet is intens, vreugde is dolle pret. Maar bij Studio Orka komt dat nooit als overdreven over. De gevoelens zijn echt en passen perfect in elkaar. De slotbeelden zijn om nooit meer te vergeten. Inderdaad, dit is vijf sterren waard.’ (De Theaterkrant) Lees meer

--

Op locatie

Lintbos Grimbergen - klik hier voor de routebeschrijving van Westrand naar het Lintbos
toegang via Humbeeksesteenweg 385

De voorstelling vindt (ook bij regenweer) plaats in openlucht, voorzie dus aangepaste kledij. Er is ook een korte wandeling door het Lintbos van de onthaaltent naar de locatie. Aangepaste schoenen zijn dus eveneens aan te raden.

--

Als er ‘uitverkocht’ verschijnt bij deze voorstelling betekent dat, dat het contingent tickets waarover Westrand beschikte uitgeput is. Mogelijk kan u nog terecht bij cc Strombeek of op de website van het Theaterfestival.

Van/met: Philippe Van de Velde, Martine Decroos, Dominique Van Malder, Julie Delrue, Titus De Voogdt en Janne Desmet Muziek Wim Deliveyne, Peter De Bosschere, Luc Waegeman Vorm Philippe Van de Velde, Kwint Manshoven Coach Peter Monsaert Productie Maarten Naessens, Famke Dhont, Isabelle Vermeulen, Karen Van De Voorde Kostuums Maartje Van Bourgognie, Elise Goedgezelschap Techniek Lorin Duquesne

Organisatie: Het Theaterfestival i.s.m. Cc Strombeek en Westrand Dilbeek

Kalender

Augustus 2017
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Genres

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.