Aankomende voorstellingen

  • Speeltijd

    rond het gemeenteplein van Dilbeek

    Prijzen

    Gratis
mix

Dag van de Dilbekenaar

 

Het thema ‘Warm Dilbeek’ zal op verschillende manieren ingevuld worden. Traditiegetrouw zijn er de Dilbeekse verenigingen die tonen wat zij doen om van Dilbeek een warme, actieve en gezellige plek te maken. Ook van de gemeente zelf kom je te weten welke projecten de komende maanden op stapel staan. Niet in een infostand, wel gezellig keuvelend rond het kampvuur met een kopje thee.

 

Programma

13u – 18u
Doorlopend randanimatie, workshops voor kinderen, hapjes en drankjes bij de standen van Dilbeekse verenigingen.
De muzikale omkadering wordt heel de namiddag verzorgd door Majoretteketet, een uitmuntende Brusselse majorettegroep. Verwacht prachtige vrouwenbenen, sterke mannenbenen, witte botjes, bonte hoedjes, korte rokjes, rode lippen, stokjes en heel veel enthousiasme! Op de aanstekelijke fanfaremuziek van Café Marché worden lenige benen in de lucht gegooid, stokken rond de vingers gespind, en dit allemaal met een doordringende zwoele blik. Het is wel érg moeilijk om stil te blijven staan bij al dat vrouwelijk geweld.

Vandaag krijg je ook de kans om met je favoriete BD (bekende Dilbekenaar) op de foto te gaan, want die zijn dit jaar allemaal aanwezig. Terwijl je aanschuift kan je plaatjes aanvragen voor vrienden en familie, in ruil voor een warme boodschap op groot scherm.

15u – 16u
Happy hour

Gedurende één uur geniet je van een extra bonnetje bij aankoop van een drankje.

16u
De Grootste Stoelendans van Dilbeek

Een nagelnieuwe activiteit! De bedoeling is om met Dilbekenaren van zoveel mogelijk verschillende nationaliteiten een gigantische stoelendans te houden. Elke deelnemer krijgt een gratis filmticket en de winnaar een mooie prijs. Jong en oud, iedereen welkom – op voorhand inschrijven is niet nodig! Deelnemers verzamelen om 15.45u voor de grote tent op het Patattenveld.

20u
Radio Modern – Seizoensopening Westrand (betalend)

’s Avonds kan je in Westrand terecht voor Radio Modern, een swingende dansavond in ware retro-stijl. Met danslessen, streekbierenbar, make-overs, live-muziek en dj’s. Haal je bretellen uit de kast en blink je dansschoenen op!

Kalender

September 2017
ma di wo do vr za zo
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Genres

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.