FRIS

Vier jongeren maken FRIS

Vanuit hun passie voor cultuur willen ze andere jongeren warm maken voor theater, dans, muziek en tentoonstellingen. Cultuur voor en door jongeren van overal, in Dilbeek.

Uit het podiumaanbod van Westrand maakt FRIS een selectie waarvoor je als FRIS-pashouder een fikse korting krijgt. Daarnaast organiseert FRIS multidisciplinaire evenementen met werk van makers die een frisse wind laten waaien binnen hun genre. Een jong publiek meenemen op een culturele ontdekkingstocht, dat is waar het bij FRIS om draait.

Klik hier voor alle voorstellingen met een FRIS-label

Het FRIS-seizoen opent op zaterdag 16 september. Het programma wordt bekend gemaakt op de FRIS-facebookpagina en het instagramaccount fris_westrand.

FRIS-pas

Met deze pas genieten jongeren tussen 16 en 26 jaar van het FRIS-tarief bij voorstellingen met een FRIS-label. De pas kost 5 euro en bevat een unieke code die je nodig hebt wanneer je een ticket bestelt. 

Hoe kom je eraan?

> online
1) Koop HIER je FRIS-pas (€ 5)
2) Op je ticket vind je een persoonlijke code
3) Kijk hier voor een overzicht van de FRIS-voorstellingen
4) Kies bij 'bestel tickets' voor tickets aan het tarief met FRIS-pas
5) Geef je persoonlijke code in
6) Betaal of bestel nog meer tickets

> balie
Vraag een FRIS-pas en koop je ticket aan het FRIS-tarief.

VACATURE

Ben je student (+18), woon je in Dilbeek of omstreken en ben je op zoek naar een uitdagende en leerrijke bijverdienste? Meld je dan aan voor FRIS, het jongerenteam van Westrand!

We zoeken vier jongeren die het cultuurcentrum adviseren, zelf activiteiten organiseren en mee bepalen welke voorstellingen geprogrammeerd worden. Je kan je alleen aanmelden of als team (van 2, 3 of 4 vrienden). Uit alle kandidaten zoeken we dan samen de beste combinatie.

> bekijk de volledige vacature
> aanmeldingsformulier

 

Kalender

April 2018
ma di wo do vr za zo
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Genres

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.