NIEUW - Freek doet Neerlands Hoop

Freek de Jonge
do 31
mei
  • do 31 mei
    20:30 - 22:15
    theaterzaal (stoelkeuze)

In Freek doet Neerlands Hoop neemt Freek de Jonge het publiek opnieuw mee terug naar zijn Neerlands Hoop tijd. Samen met zijn band brengt hij de mooiste liedjes en bekendste sketches ten gehore.

Na een memorabele presentatie in De Wereld Draait Door mocht ik in mijn eigen omgeving, met mijn favoriete collega’s de Neerlands Hoop-Box presenteren.
Het werd in een zinderend Carré een ervaring waar alles in zat.

 

Trots over de totstandkoming van de oeuvre box, ontroering over de bereidheid van de collega’s een van de Neerlands Hoop klassiekers ten gehore te brengen, dankbaarheid dat ik in het vak ben beland waar ik van droomde en dat het beste uit mij gehaald heeft en verbondenheid met Bram met wie ik dit allemaal samen mocht maken.
Maar vooral ook het enthousiasme van het publiek dat na al die jaren misschien wel meer teksten uit het hoofd kende dan ik en vooral liet merken wat Neerlands Hoop voor impact gehad heeft.

 

Dit alles heeft me, na overleg met velen, doen besluiten het Neerlands Hoop eerbetoon nog even voort te zetten.
Ditmaal alleen met band De Jonges (Reyer Zwart, Maurits Fondse, Rowin Tettero, Jan van Bijnen).

 

Freek de Jonge

 

Ter ere van het uitkomen van de Neerlands Hoop Box, speelde Freek De Jonge een speciale voorstelling in een uitverkocht Theater Carré. Dit heeft zoveel losgemaakt dat Freek daar op 2 en 3 juni nogmaals “Freek doet Neerlands Hoop” zal spelen. Het is de vurige wens van Freek om dit succes nog even door te zetten en als onderdeel daarvan “Freek doet Neerlands Hoop” i.p.v. Koffers te spelen op 31 mei in Westrand.