The Bootleg Sixties

za 17
november
  • za 17 nov
    20:30
    Westrand - theaterzaal (stoelkeuze)

“This band is amazing! They're just the best band of their kind in the world” – Sir Elton John. Een swingende ode aan de sixties!

Een swingende ode aan de sixties!

 Met hun spectaculaire show vullen de heren van The Bootleg Sixties de theaterzalen al jaren met de meest legendarische songs uit de sixties: The Doors, Simon & Garfunkel, The Beach Boys, The Monkees, The Beatles, The Rolling Stones,...

 

De Britse muzikanten leggen met ware passie en fenomenale energie de juiste bezieling in de muziek. Maar ook visueel waan je je met The Bootleg Sixties terug in de jaren zestig, met maar liefst drie screens met bewegend beeld. Het technische en muzikale plezier van deze fantastische band slaat genadeloos over op het publiek. Aan het eind van de avond staat de zaal gegarandeerd op zijn kop.

 

The Bootleg Sixties speelden o.a. in Buckingham Palace, in de O2-Arena voor 17.000 man en in Las Vegas in het theater van het Suncoast Casino. De band bestaat uit: Den Pugsley (zang, bas), Steve Phypers (drums, zang), Jamie Cook (zang, gitaar), Chris Skornia (keyboards, zang), Phil Evans (gitaar, zang)

This band is amazing! They're just the best band of their kind in the world
Sir Elton John

Credits

 duur voorstelling: 60 min. + pauze + 60 min.