do 17 jan - zo 20 jan
publik festival

puBLIK festival

17 jan
-
20 jan
  • 17 jan
    -
    20 jan
    Westrand / Castelhof / op locatie

Microfestival over kijken en meer perspectief. Kom vooral (niet) zien.

Stel je voor, je zit in een huis, schijnbaar een decor voor een theaterstuk, maar zonder acteurs. De verhalen komen binnen langs je oren en je ogen, je knieën en je voeten, je handen en je huid.

Stel je een publiek voor waaruit de dans tevoorschijn komt. Met dansers, zo dichtbij dat je ze kan voelen. Dans die je letterlijk beroert en een publiek dat niet zit maar handelt.

Stel je een jonge vrouw voor die je voorstelt een brief te schrijven aan de CEO van een supermarktketen en je onmerkbaar deelgenoot maakt van haar grote gemis.

Nieuw werk van oude bekenden, of van veelbelovende onbekenden. Sommigen kijken met een geëngageerde blik de wereld in, anderen nemen je mee in hun diepste zelf. Sommigen brengen ernstige ideeën met humor, anderen lichtvoetige gedachten met ernst. Laat je verrassen door zoveel onbekende schoonheid.

Vier dagen lang tonen Cc Strombeek en Westrand voorstellingen die zich anders verhouden tot het publiek dan gewone voorstellingen. Die je doen kijken vanuit een ander perspectief, waardoor de beleving anders wordt. Die je doen kijken met een nieuwe blik. Jouw blik. PuBLIK. 

 Overzicht voorstellingen:

FIEN LEYSEN
Wat (niet) weg is
 

INNE GORIS
Huis (8+)
 

ULTIMA VEZ/WIM VANDEKEYBUS
Go Figure Out Yourself
 
STIEN BOVIJN & SFEER-MANAGEMENT
I will become someone I wanna be

--

puBLIKbonus: kies voor een micro abonnement

Kies minimum 2 voorstellingen en geniet van een korting van 25% op alle puBLIKvoorstellingen. Via onderstaande link kom je op het abo-bestelformulier met een overzicht van heel het festival. Selecteer je gewenste voorstellingen en rond je bestelling af zoals gewoonlijk.

kies puBLIK abonnement

Wie reeds een ticket kocht voor een voorstelling uit het PuBLIkfestival en ook wil genieten van de abo-korting, krijgt een promocode voor een nieuwe voorstelling uit het festival toegezonden. Zo kan je met de abo-korting een extra voorstelling bijwonen en wordt de festivalbeleving compleet.