publik festival

Go Figure Out Yourself

Ultima Vez / Wim Vandekeybus
17 jan
-
19 jan
Data & tickets
 • do 17 jan
  20:30 - 21:30
  inleiding door Katie Verstockt om 20:00
  Westrand - feestzaal
 • vr 18 jan
  20:30 - 21:30
  Westrand - feestzaal
 • za 19 jan
  20:30 - 21:30
  Westrand - feestzaal

Een totaalexpeditie. Lever je uit aan een onvoorspelbaar en spannend parcours op een stuwende soundtrack van woord, muziek en dans.

Go Figure Out Yourself onderzoekt de grenzen tussen publiek en performers. Door op een eenvoudige manier vrij in de ruimte te bewegen, word je deel van een gezamenlijke happening. Het is een voorstelling waar je met meer vragen dan antwoorden naar buiten komt. De traagheid van het veelvoud contrasteert er met de snelheid van de enkeling.

 

Een host en zijn gevolg nemen het publiek mee naar het cabaret der vragen waarbij Go Figure Out Yourself als enig voorlopig mogelijke antwoord geldt. Het tempo ligt hoog. Interactie is onvermijdelijk. Niet langer wordt er gespeeld vóór maar veeleer met het publiek dat op zijn beurt het landschap vormt voor deze radicale reis.

 

Go Figure Out Yourself is een ontmoeting met het publiek in een onvoorbereide ruimte. Vijf uitgesproken personages nemen je mee tot ver buiten de beschermde muren van het theater. Ze tonen je een plek waar je je eigen gedachten vorm kan geven - enkel en alleen door naar anderen te kijken en te luisteren. Lever je uit aan een onvoorspelbaar en spannend parcours. Aan de kracht van de blik. Vlakbij.

© Danny Willems
© Danny Willems
© Danny Willems
© Danny Willems

Credits

Regie, Choreografie, scenografie Wim Vandekeybus Gecreëerd met en uitgevoerd door Sadé Alleyne, Maria Kolegova, Hugh Stanier, Kit King, Tim Bogaerts Dramaturgie Aïda Gabriëls Lichtontwerp Davy Deschepper, Wim Vandekeybus Stylisme Isabelle Lhoas Geassisteerd door Isabelle De Cannière Technische coördinatie Davy Deschepper Geluidsregie Bram Moriau Stage manager Tom de With Productie Ultima Vez Coproductie Les Brigittines (Brussel) Met de steun van Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid, Casa Kafka Pictures Tax Shelter empowered by BelfiusUltima Vez wordt gesteund door de Vlaamse Regering & de Vlaamse Gemeenschapscommissie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

duur voorstelling: 75 min. - geen pauze

I.k.v. puBLIK festival