Beginners - GEANNULEERD

Theater Malpertuis
wo 27
februari
  • wo 27 feb
    20:30
    inleiding om 20:00
    Westrand - theaterzaal (stoelkeuze)
    geannuleerd

Regisseur Arfeuille en cineaste Teirlinck verweven 5 kortverhalen van Carver tot een spannende visuele en theatrale gebeurtenis met een indrukwekkende cast 

De personages van deze beroemde Amerikaanse schrijver zijn vastgelopen in herkenbare relationele routines en begraven dromen. Ze worden opgeschrikt door een plotse crisissituatie of brengen hun zekerheden zelf aan het wankelen vanuit een diepgeworteld verlangen naar ‘het andere’.

 

Carvers’ kortverhalen zijn al vaak bewerkt voor theater en film, waarbij Short Cuts van regisseur Robert Altman (1993) de bekendste is.

 

Dat theaterregisseur Piet Arfeuille (Ivanov, GAZ…) en cineaste Nathalie Teirlinck (Le Passé Devant Nous) samen met vormgeefster Amber Vandenhoeck (Peeping Tom) in het universum van Carver duiken, belooft een spannende visuele en theatrale gebeurtenis te worden. Ze weten filmisch theater te maken, zonder ook maar één camera te gebruiken.

Credits

Schrijver Raymond Carver Bewerking en regie Piet Arfeuille en Nathalie Teirlinck
Met Katelijne Verbeke, Karlijn Sileghem, Stefan Perceval, Frans Van der Aa, Vincent Van Sande, Lien Wildemeersch e.a. Vormgeving Amber Vandenhoeck (Peeping Tom) Soundscape Streamer (Gary Shepherd)