Ezelsoor (6-12 jaar)

wo 5
september
  • wo 5 sep
    12:00 - 16:00
    Westrand
    gratis

 Gratis boekenkaftfestijn met vrolijk kaftpapier en straffe illustratoren.

Kom je boeken kaften in Westrand met gratis kaftpapier en etiketten, goed voor het kaften van zo'n 12 normale schriftformaten. Het kaftpapier is ontworpen door kinderen uit Vlaams-Brabant en jawel ook uit Dilbeek!

 

Bij binnenkomst ontvang je een reuzenetiket waarmee je meteen deelneemt aan een wedstrijd. Een onschuldige hand trekt de winnaar van een gratis FamileDagPas. De school die het best vertegenwoordigd is, wordt ook in de watten gelegd. In ruil voor het ingevuld etiket ontvangt elk kind (1ste tot 6de leerjaar) vijf vellen kleurig kaftpapier, één vel bruin kaftpapier en 12 etiketten. Met de hulp van je ouders en de enthousiaste vrijwilligers wordt boekenkaften superchill. Daarbij een fris drankje, verrassende randanimatie, Annouchka’s (Lou’s Plek) tips en tricks voor een originele brooddoos en drie geweldig straffe illustratoren die je boek voorzien van een formidabele tekening... Wedden dat studeren dit schooljaar een pak vlotter gaat?

Credits

Ezelsoor is een project van Westrand - Cc Dilbeek en C&S Dilbeek-team kind en 21 gemeentes in Vlaanderen en tal van enthousiaste vrijwilligers!
Dilbeekse ontwerpers: de leerlingen van 4A en 4B Jongslag, 2A en 2B en 6A Broederschool en van 4A De Kriebel.

 

Ilustratoren: Wietse Palmans en Loes Deckers. En nu ook derde illustrator bekend: Veerle Colle!