Even Geduld (10+)

Collectief dOFt
za 6
oktober
  • za 6 okt
    19:30
    pasta vanaf 18:00 / omkaderingsactiviteit om 19:00
    Westrand - theaterzaal (vrije zit)

Power met twijfel in een luchtig jasje. Op speelse wijze manier proeven van het menselijk denken en doen.

Een absurde, krachtige danstheatervoorstelling waarbij twee identieke performers je op een subtiele manier naar jezelf doen kijken. Een straffe cross-over van twee disciplines - dans en theater - in één eigen taal. Geen hermetisch ontoegankelijke dansvoorstelling. Wel power met pit en luchtige twijfel. Het menselijk doen en denken wordt onder de loep genomen.

 

7 grote spiegels, een superstrakke geluidsband en 2 synchroon bewegende dansers/acteurs, acrobatische toeren, aanstekelijke humor en tonnen energie. Meer hebben Piet en Jonas niet nodig om je volledig in te pakken. Een duo waar we ongetwijfeld nog veel van zullen horen.

PASTAVOORSTELLING

Vergeet de avondstress bij familievoorstellingen die ’s avonds plaatsvinden! Ook geen ‘luiemoekeseten’, wél een heerlijke en gezonde pastabeker van Lou’s Plek. Vanaf 18u, geen reservatie nodig. Kom gewoon af voor een gezellig avondje uit met het gezin! Een kleine pastabeker aan 5 euro, een grote aan 8 euro, volgens het concept “Pimp jouw Pasta”: jij werkt zelf je pasta af naar eigen smaak.

“EVEN GEDULD is ook erg grappig. Want het is een kunst om een inhoudelijke voorstelling te maken, waarvan ze zeggen dat er geen inhoud in zit.” - Tweetakt Utrecht

Credits

Concept, dans & spel Piet Van Dycke (fABULEUS) & Jonas Vermeulen (collectief dOFt) Coaching Randi De Vlieghe Productie Tweetakt Utrecht Coproductie fABUEUS en Artforum vzw in het kader van VAART