Molly Monster (4+)

zo 7
oktober
  • zo 7 okt
    10:30 - 11:42
    ontbijt vanaf 09:00
    Westrand - theaterzaal (stoelkeuze)

Muzikale en humoristische animatiefilm waarin koddige Molly ons meeneemt naar het vrolijke en bonte Monsterland.

 Molly Monster wil er dolgraag bij zijn wanneer haar nieuwe zusje uit het ei kruipt dat mama heeft gelegd. Dat gebeurt ver weg achter de Wilde Heuvels, op het Eiereiland, waar kleine monsters ter wereld komen. Maar hoe kan ze haar beste vriend Edison aan het verstand brengen dat hij niet jaloers hoeft te zijn? Bezorgd reist Molly haar ouders achterna. Zo begint een avontuurlijke tocht doorheen een kleurrijke wereld: Monsterland.

 

Molly, een grappig geel monstertje op dunne pootjes, richt zich tot het jongste publiek in een vrolijke, muzikale film. Hoewel ze soms een beetje prikkelbaar is, heeft ze geen vijanden, enkel vrienden. Dat verklaart misschien waarom het in Monsterland zo’n vrolijke boel is: een wereld die tot leven komt in een explosie van uitbundige kleuren en opgewekte muziek, en waarin zij ons rondleidt met veel gevoel voor humor.

PRAKTISCH

 

Formule 1: film om 10.30
€ 6 (-12)
€ 7


Formule 2: ontbijt +film
Bestel je ontbijt voor vrijdag 16u. Op zondag kan je vanaf 9u genieten van een (h)eerlijk ontbijt in de lunchbox op de tweede verdieping. Met liefde bereid en geserveerd door Vivke, Lut en Marcel (Jeficlub) & Veerle, Erika en Elisabeth (Westrand). Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt!
€ 9 (-12)
€ 12
 

Jarig? Vier je verjaardag eens met een ontbijtfilm! Breng min. 9 personen mee en krijg zelf gratis toegang en een leuke verrassing. Geldig zowel voor formule met of zonder ontbijt. Tijdig reserveren!

Credits

Regie Ted Sieger, Matthias Bruhn, Michael Ekbladh – Animatiefilm - Duitsland, Zwitserland, Zweden - 2015 - Nederlands gesproken

Duur 72 minuten

Organisatie van Jeficlub Dilbeek i.s.m. Westrand, Gezinsbond Dilbeek-Itterbeek, Gezinsbond Bodegem en Boerenmarkt Dilbeek.