Bangerik (6+)

Abattoir Fermé & hetpaleis
wo 7
november
  • wo 7 nov
    17:00
    met aansluitend aperitiefje
    Westrand - theaterzaal (vrije zit)

 Griezelige rasacteurs, live muziek en bangelijk veel schmink

Op een erg hoge berg
in een krak-krak-krakend huis
Woont Bangerik
met een heel groot hoofd.
Bij 't licht van een kaars
maakt hij verhalen over Buitenwereld
Daar gaat zijn hart van
klop-klop-kloppen.

 

Bangerik is een jongen die niet bang is. Niet van alleen wonen, want dat doet hij. Niet van spinnenwebben. Niet van het gekraak op de keldertrap. En zeker niet van de spoken in de kamer. Niet van de deurbel die plots gaat. En niet van het meisje dat dan binnen staat en met hem naar buiten wil. Wacht ... naar BUITEN? AAAAAAAAARRRRGGHHHHHH!!!!!!!

 

Bangerik is de eerste samenwerking tussen Abattoir Fermé en hetpaleis. Met griezelige rasacteurs, live muziek van de bijzondere Jan De Smet en bangelijk veel schmink.

Aperitiefje? Na deze voorstelling schenken we je graag een aperitiefje in! Proost! En... bovendien hoef je je niet te haasten om snel naar huis te gaan om te koken want op vertoon van je ticket krijg je 1 EUR korting op de kant-en-klaarmaaltijden aan de take-away toog van Lou’s Plek! Heerlijke gerechten met eerlijke ingrediënten, in huis bereid en voor ieder wat wils! Wat dacht je van ballekes in tomatensaus, veggie lasagne, Caesarsalade, tikka masala of waarom niet eens vers brood met heerlijke sardientjes?

“Kleine en grote kinderen zijn gewaarschuwd: het griezelsprookje Bangerik is soms beangstigend geniaal.” Gilles Michiels in De Standaard

Credits

Tekst, regie en kostuumontwerp Stef Lernous Licht- en decorontwerp Sven Van Kuijk Compositie en live muziek Jan De Smet Spel Gert Jochems, Kirsten Pieters, Lukas Smolders, Lien Thys, Tine Van den Wyngaert, Chiel van Berkel Soundscape Jef De Smet Productie en technische realisatie hetpaleis & Abattoir Fermé