Level Q (8+)

LAP vzw
6 apr
19:30
  • za 6 apr
    19:30 - 20:30
    Cc Strombeek (stoelkeuze)

 Een livegame op scène mét saboteur! Geraken we tot Level Q?

Level Q is een fysiek spel waarin iedereen wordt uitgedaagd. Vallen en opstaan tot je de eindmeet bereikt. Of net niet? Geraken we tot Level Q?

 

In deze theatrale dansvoorstelling (of noemen we het beter een live-game op scène?) gaan 4 spelers tot het uiterste. Spelen ze samen, elk voor zich of zit er een saboteur in het spel? Ze tasten elkaars grenzen af en dat van het publiek.

 

Level Q is geïnspireerd op het kijkplezier dat mensen beleven bij verschillende spelen, spelprogramma’s en sportwedstrijden. Is een spel of wedstrijd spannend omdat je niet weet wie er zal winnen? Dat alles elk moment kan keren? Wordt een spel pas interessant als je de spelregels kent? De voorstelling wil het competitieve aspect ‘winnen en verliezen’ uitdiepen en in vraag stellen.

 

Door de samensmelting van dans, theater en circus is Level Q een verrassend fysieke voorstelling voor iedereen vanaf 8 jaar.

Credits

Concept en choreografie Dafne Maes & Danaé Bosman Dans en spel Dafne Maes, Danaé Bosman, Piet Van Dycke & een extra speler Muziek Linde Carrijn Kostuums Maartje van Bourgognie Eindregie Randi De Vlieghe Lichtontwerp Caroline Mathieu Techniek Hans Rigouts Een productie van LAP vzw. Coproductie CC Deurne, DE Studio, 30CC en CC Het Gasthuis.