Levend Schilderij

i.s.m. WAUW
12 mei
14:00
  • zo 12 mei
    14:00 - 17:00
    Wolfsputten
    gratis

Werk mee aan de hedendaagse versie van een Bruegelschilderij! 

Naar een schilderij van Bruegel kan je uren kijken, herbekijken, ontdekken, grinniken, versteld staan, vertrouwd voelen. Het is één groot feest vol vreugde en plezier, vol activiteiten, mensen in een geënsceneerd landschap.

Een schilderij van Bruegel bevat verschillende losstaande activiteiten op verschillende diepten, samen deel uitmakend van één moment. Een choreografie van activiteiten in verschillende vlakken.

Op zondag 12 mei gaan we de uitdaging aan een hedendaagse versie te maken van een Bruegelschilderij. Een levend schilderij van creatieve workshops en activiteiten, geënsceneerd door cursisten, docenten, buurtbewoners…

Voor het oog van een camera zal zich een hedendaagse Bruegelse scene voltrekken. Er zal worden gespeeld, gedanst, gestikt, gekookt, gebouwd, gefeest… Vooraan, achteraan, in de lucht en op de grond!

 

In het kader van De Blik van Bruegel - reconstructie van het landschap

Credits

DATA
zondag 12/05 van 14:00 - 17:00

 

DOCENT
diverse Westranddocenten

 

LOCATIE
Wolfsputten

 

TICKETS
gratis 

 

WAUW
Workshops d’Architectu(u)r(e) & Urbanisme - WAUW werd opgestart door Stephanie Vander Goten en Lotte Mattelaer. De WAUW-ateliers zetten kinderen, jongeren en volwassenen aan om de wereld van architectuur, stedenbouw en design te ontdekken.

 

PRAKTISCH
Als je een cursus volgt, bereid je docent je voor. Daarnaast is iedereen welkom om te komen kijken of deel te nemen.