Buurtfeesten

Ontmoet elkaar op den trottoir

Groot wijkweekend in Dilbeek
22 jun
-
23 jun
Data & tickets
 • za 22 jun
  10:00
  Dag één van het weekend.
  op locatie
  gratis
 • zo 23 jun
  10:00
  Dag twee van het weekend
  op locatie
  gratis

Sla samen met je buren de handen in elkaar en maak van Dilbeek één grote wijk!

 

In het weekend van 22 en 23 juni 2019 is het tijd voor een nieuwe editie van Ontmoet elkaar op den trottoir.


Wil je graag je buren beter leren kennen? Of zet je graag je wijk eens extra in de verf? Tijdens dit weekend maken we samen van Dilbeek één grote wijk. Plan samen met je buren een buurtfeest in jouw wijk op 22 of 23 juni  en wij voorzien je van gratis tafels en stoelen.


Muziek kan uiteraard niet ontbreken en daarom komt een street band nog extra sfeer brengen in jouw wijk met een live optreden! Bovendien kan je ook een promopakket aanvragen met postkaarten en raamposters om jullie buurtfeest aan te kondigen, en vlagjes om je wijk helemaal op te fleuren.


Wat moet je doen?

Vul een buurtfeestformulier in en dien dit in bij het evenementenloket voor 26 april. Vergeet zeker niet het deeltje over "Ontmoet elkaar op den trottoir" in te vullen. Alle documenten en informatie vind je op de website van de gemeente.


Je kan ook beroep doen op de buurtfeestsubsidie van 110 euro die je één keer per jaar kan aanvragen voor een buurtfeest. Je kan deze subsidie aanvragen via het buurtfeestformulier, waar je ook alle voorwaarden terug vindt.


Doe je mee? Hou dan na 26 april je mailbox in de gaten. Je ontvangt een mail met meer informatie (ook over het aanvragen van het promopakket). Zo zetten we de zomer alvast gezellig in!


Meer informatie? Mail naar jasmien.jossart@dilbeek.be