Zomer in Dilbeek

Zomercafé 2019

Oproep!
vr 1
maart
 • vr 1 mrt
  17:00
  Oproep voor verenigingen
  Kasteelhoeve (de Heetveldelaan 4, Dilbeek)
  gratis

 

Oproep: Tijd voor het Zomercafé

Zomercafé Dilbeek is toe aan zijn vijfde editie. Dankzij het succes van de vorige jaren, wordt het ook in 2019 voortgezet. Naar aanleiding van dit jubileum krijgt het Zomercafé een nieuw jasje: nieuwe meubels!

Elke dinsdagavond van de maanden juli en augustus zal er opnieuw een podium ter beschikking staan op de binnenkoer van de Kasteelhoeve. Spraakmakend, smaakvol, muzikaal, theatraal, kunstzinnig, modieus of ambachtelijk: de keuze ligt bij jou.


Ben je geïnteresseerd om met je vereniging, je buurtcomité of enkele vrienden een avondvullende activiteit te organiseren in de Kasteelhoeve, laat het ons dan zeker uiterlijk 1 maart 2019 weten. Vertel ons je voorkeursdatum en jouw idee. Misschien krijgt jouw activiteit een plaatsje in de programmatie van Zomercafé Dilbeek 2019.


Nieuw: Samen sta je sterk

Dankzij het succes van de vorige jaren krijgen we veel aanvragen binnen. We willen ook graag nieuwe verenigingen een kans geven om een plaatsje te krijgen en daarnaast moedigen we samenwerking tussen verschillende verenigingen tijdens het Zomercafé aan. Daarom hebben we enkele “voorrangsvoorwaarden” opgesteld. Voldoet je vereniging aan één of meer van deze criteria? Dan maakt ze meer kans op een plaatsje (criterium nr. 1 heeft het meest voorrang en zo verder).

 

 1. Verenigingen die samen inschrijven op het Zomercafé en één (of meer) van deze verenigingen heeft nog nooit op het Zomercafé gestaan.
 2. Verenigingen die samen inschrijven op het Zomercafé.
 3. Vereniging die nog nooit op het Zomercafé heeft gestaan.


Verenigingen die niet aan deze criteria voldoen, kunnen gewoon hun kandidatuur insturen. De voorrang geldt dan voor verenigingen die tot nu toe het minst vaak op het Zomercafé hebben gestaan.


Wij zijn op zoek naar een origineel en gevarieerd programma. De gemeente biedt logistieke ondersteuning. De verenigingen zorgen voor de organisatie en de programmatie. De opbrengst van de verkoop van een hapje en een drankje is voor de organisator.


Vragen? Neem contact op met team gemeenschap, 02 568 00 42 of gemeenschap@dilbeek.be