SEIZOENSOPENING

luid (3+) - extra voorstelling!

Tout Petit
22 sep
  • zo 22 sep
    14:30
    Westrand - theaterzaal (scène op scène)
  • zo 22 sep
    16:00
    Westrand - theaterzaal (scène op scène)

Speelse woordloze voorstelling waarin klanken bewegingen worden en beweging klank maakt.

luid is een vrolijke voorstelling waarin geluiden aanzetten tot dansen.
Op de scène staat een grote geluidsinstallatie, als een enorm instrument. Twee vrouwen bespelen dit instrument. Ze gebruiken daarvoor hun hele lichaam. Samen met het publiek ontdekken ze de mogelijkheden van het instrument. Het tempo wordt stap voor stap opgedreven. Dat mondt uit in een virtuoos spel tussen muziek en dans.
Een woordeloze dansvoorstelling. Aan het eind van de voorstelling wordt het publiek uitgenodigd om zelf te experimenteren met de geluidsinstallatie.

 

luid is de tweede creatie binnen het tweeluik: licht! en luid. Een voorstelling over licht, en een voorstelling over geluid. Lies Cuyvers en Ciska Vanhoyland merkten immers hoe gevoelig jonge kinderen zijn voor veranderingen in licht en geluid. In het tweeluik licht! en luid promoveert tout petit deze fascinatie tot de essentie van de voorstelling.

SEIZOENSOPENING FAMILIE

Deze voorstelling maakt deel uit van ons feestelijk openingsweekend voor de allerkleinsten en hun begeleiders! Ieder zijn pleziertje tijdens dit weekend. Een speelse dansvoorstelling met oranje toeters, een complimentenloketje voor de groten, een BlikOpener (doorloopworkshop) van Laura De Cloedt voor de kleinsten en een bubbeltje en voor iedereen! Kom en feest met ons mee vanaf 14u!

Voor de voorstelling luid (3+) van Tout Petit koop je een ticket. Het Complimentariaat krijg je er gratis bij! Hiervoor hoef je geen apart ticket te kopen.

 

14:00  Feestelijke opening met een bubbeltje en een knallend hapje!

           Haal je complimentje bij Het Complimentariaat (doorlopend)

           BlikOpener van Laura De Cloedt (doorlopend)

14:30  luid (3+) - Tout Petit (50')

          Het Complimentariaat staat nog steeds voor je paraat

          BlikOpener van Laura De Cloedt

16:00  EXTRA voorstelling van luid (3+) - Tout Petit (50') 

17:00  Einde 

 

EXTRA! OPVANG VOOR KLEINE BROER OF ZUS

Is kleine broer of zus nog te jong voor deze voorstelling? Geen probleem! Kleine ukkies jonger dan 3 jaar vangen wij graag op in onze speelse en kosteloze kinderopvang. Zo kan iedereen rustig genieten van de voorstelling!

Maak je hier graag gebruik van? Stuur dan een mailtje naar kind@dilbeek.be, en we bezorgen je meer info.

Credits

Choreografie & dans Lies Cuyvers en Ciska Vanhoyland Muziek Koen Brouwers Dramaturgie Gerhard Verfaillie Bewegingsadvies Iñaki Azpillaga Scenografie Erki De Vries Lichtontwerp Steven Brys
Kostuums Katrijn Baeten Productie tout petit Co-productie HET LAB, C-TAKT Met dank aan de Vlaamse Gemeenschap, kunstencentrum STUK, Villa Basta


tout petit is een dansgezelschap dat bestaat uit Ciska Vanhoyland en Lies Cuyvers. Ze kennen elkaar van de Fontys Dansacademie Tilburg. In 2012 begonnen ze met tout petit. Samen creëerden ze eerder drie straffe dansvoorstellingen voor jong publiek: Kom mee, Leon!, Schots en scheef en licht!. Ze maken voorstellingen die zowel abstract als figuratief zijn.