SEIZOENSOPENING

Het Complimentariaat

postkaartproducties
22 sep
14:00
  • zo 22 sep
    14:00 - 18:00
    Westrand

Het enige echte loket waar je een persoonlijk compliment kan bestellen en afhalen.

Complimentenadministratie is een serieuze aangelegenheid. Eerst dient u een aantal standaardvragen te beantwoorden.Deze vragen lijken misschien absurd of vreemd, ze zijn noodzakelijk en behoren tot de standaardprocedure. Resultaat: u verkrijgt een verzegeld, persoonlijk compliment, à la minute voor u gereed gemaakt.
*Complimenten worden niet betwist en kunnen niet worden omgeruild.

 

Postkaartproducties nodigt jong en oud uit om stil te staan bij de kleine thema's uit de grote wereld. Met humor, hart en ziel maken wij beeldende performances en theatrale installaties die (in) jouw ziel willen (be)roeren. Verbinding staat altijd centraal. Mensen dicht bij elkaar brengen is immers een serieuze aangelegenheid.

SEIZOENSOPENING FAMILIE

 Deze voorstelling maakt deel uit van ons feestelijk openingsweekend voor de allerkleinsten en hun begeleiders! Ieder zijn pleziertje tijdens dit weekend. Een speelse dansvoorstelling met oranje toeters, een complimentenloketje voor de groten, een BlikOpener (doorloopworkshop) van Laura De Cloedt voor de kleinsten en een bubbeltje voor iedereen! Kom en feest met ons mee vanaf 14u!

Voor de voorstelling luid (3+) van Tout Petit koop je een ticket. Het Complimentariaat krijg je er gratis bij! Hiervoor hoef je geen apart ticket te kopen.

 

14:00 Feestelijke opening met een bubbeltje en een hapje!

          Haal je complimentje bij Het Complimentariaat (doorlopend)

          BlikOpener van Laura De Cloedt (doorlopend)

14:30 luid (3+) - Tout Petit

15:30 Haal nog een complimentje bij Het Complimentariaat!

          BlikOpener van Laura De Cloedt

17:00 Einde

 

EXTRA! OPVANG VOOR KLEINE BROER OF ZUS

Is kleine broer of zus nog te jong voor deze voorstelling? Geen probleem! Kleine ukkies jonger dan 3 jaar vangen wij graag op in onze speelse en kosteloze kinderopvang. Zo kan iedereen rustig genieten van de voorstelling!

Maak je hier graag gebruik van? Stuur dan een mailtje naar kind@dilbeek.be, en we beantwoorden we bezorgen je graag meer info.

Credits

Concept Sara Claes en Kim Rau Productie & spel Sara Claes, Veerle Van Buggenhout en Kim Rau.