zo 13 okt 10:30 - 12:30
Ontbijtfilm

Missing Link (6+)

13 okt
10:30 - 12:30
  • 13 okt
    10:30 - 12:30
    Westrand - theaterzaal (stoelkeuze)

Darwinisme, kolonialisme en conservatief denken, verbeeld op een heel plezante manier. Mét hoog knuffelgehalte. Straf vakmanschap.

De charismatische avonturier Sir Lionel Frost is stomverbaasd wanneer hij diep in de Amerikaanse bossen de ontbrekende schakel tussen aap en mens ontdekt. Link is verrassend slim en charmant maar ook eenzaam en alleen. Bijgestaan door de temperamentvolle avonturier Adelina Fortnight, gaan Link en Sir Lionel op een razend spannend avontuur op zoek naar Link’s lang verloren familie: de Yeti’s.

“Darwin knikt goedkeurend.” - HUMO

ONTBIJTFILM

Een ontbijtfilm is een film op zondagochtend om 10u30. Voor de film kan je genieten van een (h)eerlijk ontbijt in de lunchbox. Met liefde bereid en geserveerd door Vivke en Marcel (Jeficlub) & Veerle, Erika en Elisabeth (Westrand). Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt! Bestel je ontbijt vóór vrijdag 16u.

Jarig?

Maak van de ontbijtfilm jouw verjaardagsfeestje! Breng min. 9 vriendjes mee en krijg zelf gratis toegang en een leuke verrassing. Zowel geldig voor formule met als zonder ontbijt. Tijdig reserveren!

Credits

Regie Chris Butler - Fantasyfilm/Avonturenfilm - VS - 2019 - Nederlands gesproken - 95’ Met de stemmen van o.a. Matteo Simone, Peter Van den Begin, Herbert Flack, Hans Van Cauwenberghe, Sien Eggers, Anke Helsen, Pieter-Jan De Smet, Gert Lahousse