Marcus Jans

Yours Truly

Bent Van Looy (solo)
8 nov
20:30
  • vr 8 nov
    20:30
    Westrand - theaterzaal (stoelkeuze)

Een Belpop-icoon achter de vleugelpiano.

Met Yours Truly verscheen eind 2018 het derde en laatste luik van Bent Van Looy’s LA-trilogie. Samen met held en producer Jason Falkner ontpopte Van Looy zich in de heuvels van Hollywood, eerst intiem en voorzichtig op Round The Bend, dan kleurrijker en gespierder op Pyjama Days en Yours Truly als België’s meest melodieuze singer songwriter.

Zijn persoonlijke en bitterzoete teksten vertellen over zijn reizen van Parijs naar Antwerpen, van de Alpen naar Tokio. Tijdens deze najaarstour gaat Bent Van Looy van achter zijn vleugel samen met u op zoek naar de grenzen van de popmuziek.

Stijn Van de Voorde tipte het concert van Bent Van Looy uit ons muziekaanbod: “Ik ben wel fan van de soloplaten van Bent Van Looy. Hij nam ze op met superproducer Jason Falkner en daarom klinken zijn popliedjes bijna perfect. Een show van Bent is net iets anders dan een gemiddeld concert omdat Bent zelf ook redelijk buitengewoon is. Er gebeurt altijd wel iets. Dat heb ik graag.”

Benieuwd naar Bent Van Looy zijn favoriete boeken, films, drankjes? Hij stelt ze je zelf, in intieme setting voor. Mét ontbijt, tijdens De Kast van Bent Van Looy.

Marcus Jans