Karolina Maruszak
za 30 nov 20:30

Lulletje

Martha!tentatief
30 nov
20:30
  • 30 nov
    20:30
    Cc Strombeek (stoelkeuze)

Lulletje. Een triestig maar hoopvol verhaal.

Vorig jaar liep Johan Petit zoals zovelen tegen de muur. Hij kroop zijn bed in, likte zijn wonden en krabbelde terug recht. Met Lulletje probeert hij te achterhalen hoe het zover kwam.

We leven in een onzekere en tegelijk ook opwindende tijd. De wereld ligt aan onze voeten. Alles is mogelijk. Willen is kunnen. Maar wat doen we met de prutsers en de sukkelaars?
Klinkt ernstig allemaal, maar wie Johan kent, weet dat er gelachen mag worden.

Lulletje is een coproductie van MartHa!tentatief en B.O.X, een collectief dat hedendaagse muziek vermengt met de klankrijkdom van de barok. Pieter Theuns zorgt samen met Jutta Troch en Jon Birdsong voor de troostende muziek.

Deze voorstelling vindt plaats in Strombeek, de losse ticketverkoop verloopt verder via hun website bij het klikken op ‘tickets’. Op deze manier heb je de mogelijkheid zelf een stoel in hun zaal te kiezen. Jouw abocode geldt ook in Cc Strombeek voor de aankoop van extra losse tickets voor theater.

MartHa!tentatief en Cc Strombeek sluiten zich met de voorstelling 'Lulletje' aan bij FAIR SATURDAY. Deze beweging focust op de sociale impact van kunst en cultuur. Per verkocht ticket gaat er 1 euro naar Onthaalgroep Vluchtelingen Grimbergen

Credits

Tekst en spel Johan Petit Muziek Pieter Theuns, Jutta Troch, Jon Birdsong Productie Martha!tentatief en B.O.X.