zo 2 feb 10:30 - 12:00
Ontbijtfilm

De fabeltjeskrant (2+) (ontbijt uitverkocht)

2 feb
10:30 - 12:00
  • 2 feb
    10:30 - 12:00
    Westrand - theaterzaal (stoelkeuze)

Pure nostalgie in 3D: drie verhalen uit het Grote Dierenbos voor de allerkleinsten én hun ouders en grootouders - de kijkbuiskinderen van weleer.

In het Grote Dierenbos is weer van alles te beleven en Meneer de Uil staat opnieuw paraat om uitgebreid verslag uit te brengen. De picknick van Juffrouw Ooievaar dreigt in het water te vallen als Bor de Wolf geen uitnodiging heeft ontvangen. Daarenboven verdwalen de andere dieren in het Enge Bos.


En Stoffel heeft één grote droom. Hij wil namelijk leren vliegen. Op zijn verjaardag zorgen Ed en Willem Bever dat zijn droom werkelijkheid wordt. Als dat maar goed afloopt…!
Maar Meneer de Uil vertelt ook over de opening van de jaarlijkse Grote Dierenbos-spelen. In deze spannende competitie nemen Team Zwart van Meneer de Raaf, en Team Wit van Juffrouw Ooievaar, het tegen elkaar op. Welk team zal dit jaar winnen?

ONTBIJTFILM

---ONTBIJT VOOR DEZE FILM IS UITVERKOCHT!---

Een ontbijtfilm is een film op zondagochtend om 10u30. Voor de film kan je genieten van een (h)eerlijk ontbijt in de lunchbox. Met liefde bereid en geserveerd door Vivke en Marcel (Jeficlub) & Veerle, Erika en Elisabeth (Westrand). Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt! Bestel je ontbijt vóór vrijdag 16u.

Jarig?
Maak van de ontbijtfilm jouw verjaardagsfeestje! Breng min. 9 vriendjes mee en krijg zelf gratis toegang en een leuke verrassing. Zowel geldig voor formule met als zonder ontbijt. Tijdig reserveren!

Credits

Regie Freek Quartier en Jens Moller met de stemmen van Walter Baele, Guga Baùl, Tine Embrechts, Günther Lesage, Maaike Cafmeyer, Barbara Sarafian e.v.a. - Animatiefilm - Nederland - 2019 - 83’

Organisatie van Jeficlub Dilbeek i.s.m. Westrand, Gezinsbond Dilbeek-Itterbeek en Boerenmarkt Dilbeek.