za 22 feb 15:00 - 16:00
Blikopener

De grote reis van Meneer Beer (5+)

Theater Tieret & WALRUS
22 feb
15:00 - 16:00
  • za 22 feb
    15:00 - 16:00
    Westrand - theaterzaal (vrije zit)

Een rockconcert voor alle kleine en grote berenvrienden.

Op een ochtend krijgt Meneer Beer post van zijn verre neef, Ivo Ijsbeer. Die voelt nattigheid nu heel zijn huis aan het smelten gaat. Kunnen Meneer Beer en de Woeste Wolven Ivo een pootje toesteken voor het hem écht te warm wordt? Het wordt een race tegen de klok, tussen bibberen en zweten …


Meneer Beer trekt op avontuur langs nieuwe muzikale (bos-)paden, samen met alle Woeste Wolven. En natuurlijk zijn oude bekenden Staf de Uil en Eddy De Vos ook van de partij, net als heel nieuwe, gekke bosvrienden. DE GROTE REIS VAN MENEER BEER wordt een muzikaal bosfestijn voor alle kleine durvers en grote berenvrienden.
TIERET en WALRUS bouwen opnieuw een beestig, muzikaal bosfestijn met een topcast van acteurs, muzikanten en poppenspelers om ‘u’ tegen te zeggen … en zingen. Zoals in ‘dankuuuuuuuuu, Meneer Beer’!


Theater Tieret en Walrus konden voor de Grote Reis van Meneer Beer Walter 'ManManMan' Janssens engageren. Na de zeer succesvolle tour van ‘Meneer Beer en De Woeste Wolven’ werken Joost, Vik en Co samen met Walter Janssens aan hun nieuwe Meneer Beer voorstelling voor kinderen vanaf 5 jaar.

► Volg de dolle avonturen van Meneer Beer op zijn eigen facebookpagina Meneer BEER.

En ter voorbereiding, om goed te kunnen meezingen, onze persoonlijke favoriet:

BlikOpener vanaf 14u30

Bij deze voorstellingen kan je een half uurtje voor de voorstelling zelf aan de slag in een creatieve, speelse en klimaatbewuste omkadering van Laura De Cloedt.  Open werktafels. Anders kijken door te doen.

Laura De Cloedt?

Laura is een kunsteducatieve freelancer en onze Atelier#46-docente. Ze werkt vanuit de overtuiging dat creativiteit een interessante beleving is, noodzakelijk voor je ontwikkeling, ongeacht je leeftijd. Ze ontwikkelt open werktafels op alle familiedagen en in de vakantie verzorgt ze de populaire Kunstlab-weken.

Credits

Spel Vik Noens, Tine Roggeman, Joost Van den Branden Live-muziek WALRUS: Geert Noppe (Yevgueni, Hooverphonic ...), Pieter Peirsman (Hooverphonic, Slowpilot ...), Maarten Van Mieghem (Yevgueni, Slowpilot …) en Walter Janssens (Kommil Foo, Man Man Man, De Schedelgeboorten) Teksten en scenario Joost Van den Branden Poppen Patrick Maillard Techniek Steven Bosmans.