vr 6 mrt 14:00 - 19:30
Pastavoorstelling

Rita (8+)

Tuning People & BRONKS
6 mrt
Vanaf 14:00
  • vr 6 mrt
    14:00 - 15:30
    Westrand - theaterzaal (vrije zit)
  • vr 6 mrt
    19:30 - 20:40
    Westrand - theaterzaal (vrije zit)

 Een bejaarde Alice in Wonderland.

Rita is een alleenstaande vrouw op leeftijd met een groot gevoel voor drama. Met haar liefde voor opera probeert ze de dagelijkse sleur en de ouderdom angstvallig te ontvluchten. Ze verdwaalt in een waanzinnig labyrint waar fictie en realiteit niet meer van elkaar te onderscheiden zijn.

Randi De Vlieghe en Jef Van gestel tonen hun voorliefde om van het alledaagse iets buitengewoons te maken. Rita, ergens tussen dans, spel en performance.

“Als danser weet De Vlieghe perfect hoe hij de woordeloze Rita moet vertolken. Haar meewarige blik, haar schuifelende en lichtjes gehaaste tred… Door de ontwapenende details word je instant verliefd op deze vrouw.”
— De Standaard

PASTAVOORSTELLING

Kom naar Westrand voor een gezellig avondje uit met het gezin! Zonder avondstress, en ook geen luiemoekeseten: aan Lou's Plek kan je vanaf 18u namelijk een heerlijke en gezonde pastabeker bestellen, geen reservatie nodig. Een kleine pastabeker aan 6 euro, een grote aan 9 euro, volgens het concept 'Pimp jouw pasta': je werkt je pasta af naar eigen smaak.

Geniaal, zoveel woordeloze rebellie.

Het Nieuwsblad

Credits

Creatie, spel Randi De Vlieghe, Jef Van gestel Met dank aan KOPERGIETERY, Walpurgis Met de steun van de Vlaamse overheid Cocreatie Tuning People & BRONKS