ma 16 mrt 20:30

Maandagavond #2: Het Keerpunt _ UITGESTELD

De Nwe Tijd / M.O.T. + Gwen Cresens & Simone Milsdochter
16 mrt
20:30
  • ma 16 mrt
    20:30
    Lou's Plek

Theater als een goed gesprek in je lievelingscafé.

Deze voorstelling wordt verplaatst naar een latere datum in het voorjaar van 2020, vermoedelijk maandag 18 mei. Het publiek dat reeds een ticket kocht, wordt hiervan op de hoogte gebracht. 
Om de ontwikkelingen op de voet te volgen, verwijzen we door naar www.dilbeek.be of www.westrand.be/corona

Een huis kopen of niet? Een relatie beginnen of net ermee stoppen. Verhuizen naar Londen. Kinderen krijgen. Veranderen van job… Dit is een greep uit de grote beslissingen die jullie, ons publiek, neerschreven op ons bord bij de Ladies night. Allemaal keerpunten.

We vroegen de schrijvers van De Nwe Tijd om hun gedachten te laten gaan over dit soort van beslissingen die vaak een keerpunt worden in je leven. Simone Milsdochter, Freek Vielen, Suzanne Grotenhuis, Gwen Cresens werken mee. En jij? Stuur een korte tekst in over Het Keerpunt, filosofisch of humoristisch, uit het leven gegrepen of gefantaseerd. Misschien doe jij ook mee.

Nieuwsgierig naar welke filosofische gesprekken dit kan leiden? Welke filmbeelden zij eraan toevoegen en welke muziek? Kom mee filosoferen en napraten in Lou’s Plek.

Maandagavonden
Maandagavonden paren persoonlijke ontboezemingen aan politieke statements, literatuur aan comedy en bovenal avonden die echt ergens over gaan aan de ongedwongenheid van een goed gesprek in je lievelingscafé.

Schrijf mee aan deze voorstelling

Schrijf een prikkelende en vlotte tekst neer (ongeveer 1 pagina) over een keerpunt in jouw leven en wie weet komt jouw verhaal ook aan bod tijdens de voorstelling. Stuur je tekst door naar kunsten@westrand.be  ten laatste op 11 maart 2020.