Pieter Verhaeghe
do 2 apr 20:30

Wa make? _GEANNULEERD

Erhan Demirci
2 apr
20:30
  • do 2 apr
    20:30
    Westrand - theaterzaal (stoelkeuze)

In deze voorstelling vertelt Erhan Demirci vooral over zichzelf. Half Brusselaar, half het schoffie uit de cité. "In Wa Make? bewijst stand-upper Erhan Demirci een getalenteerd publieksmenner én acteur te zijn. Met het hart op de juiste plaats." - ★★★★ Focus Knack.

Wa make? Ooit al eens verdwaald in een van de cités van Limburg. Dan is dit waarschijnlijk het eerste zijn wat u hoorde. De meest gestelde vraag onder vrienden en buren. Bij vrienden betekent het eerder: Hoe gaat het? Wat ben je aan het doen of gewoon, heb je eigenlijk al werk? Maar zelfs Georgette en Meryem vragen het tegenwoordig aan elkaar. Wat heb je gekookt vandaag? Zit je prothese goed? Of hoe is het met de kleinkinderen? 

Het antwoord is meestal “Goeie, en met u?” Maar zijn we allemaal wel “goeie”? Zeggen we allemaal wel altijd hoe het echt met ons gaat?

Na ‘Komt Goed!’ over de aanslagen in Brussel, zoekt Erhan nu uit hoe we met elkaar omgaan. Is dit in West-Vlaanderen anders dan in Limburg? Gedragen wij ons op café anders dan op het werk? Welke rol spelen we dagelijks? Hoe groot is het verschil van iemand die thuis de brave papa is maar zondag ergens in een stadion de ref uitscheldt voor “Voale Zwette”. 

Credits

Voorprogramma Tom Cools Regie Han Coucke

Duur voorstelling: 90 min. - geen pauze