za 25 apr 13:30 - 17:40

Bewogen (9+)

Anabel Schellekens
25 apr
Vanaf 13:30

 Dans, als intense ervaring, een kleine meditatie.

In een intieme setting kijk je niet naar dans, maar word je zelf bewogen, om zo geraakt te worden. Laat je meevoeren, meevoelen, mee bewegen. Geniet! Je wordt één met de bewegingen die ter plekke ontstaan en ervaart zelf een choreografie in je eigen lichaam. Omgeving, tijd, gedachten vloeien weg. Je wordt bewogen, letterlijk én figuurlijk. En met grote precisie. Je lijf voelt dat het goed is. Een warme gloed borrelt in je op. Danservaring is helemaal niet nodig! Anabel Schellekens maakt een choreografie met publiek, waarmee ze één-op-één mensen in beweging brengt. Een unieke ervaring!
Eén toeschouwer wordt danser, één toeschouwer kijkt toe."Ik wil het nog 100 keer doen, zo zalig was het!"

Onderdeel van:
Blik op de wereld

Dag Van de dans, deze vijfde editie wordt in Dilbeek een feestelijke participatieve dag waar dans mensen, culturen en dansvormen verbindt. We gaan op zoek naar wie met welke dansvormen bezig is, nodigen uit, stellen deuren open en laten dansliefhebbers ontdekken, proeven en meedansen. Dit wordt een divers en intergenerationeel feest, waarbij dans ontmoetingen triggert tussen mensen, culturen en kunstvormen.Daarom zijn we op zoek naar mensen uit de buurt, regio die een dansworkshop kunnen aanbieden. Interesse? Mail naar lies.vanlierde@dilbeek.be

Credits

Een project van inti Concept en uitvoering Anabel Schellekens, Natascha Pire, Katja Pire Muziekcompilatie David Rakim Jongen Met de steun van Laika en Matterhorn, STUK – huis voor Dans, Beeld & Geluid, Vrijstaat O Met dank aan Thomas Devens en alle vrijwilligers die meegewerkt hebben.