ma 25 nov 20:30

Comedy Club

Jeroen Verdick, Jasper Posson & Dries Heyneman
25 nov
20:30
  • 25 nov
    20:30
    Lou's Plek

Comedy op zijn best: genieten van vers stand-uptalent én gevestigde waarden in een gezellige sfeer met vrienden op café.

Dries Heyneman maakte in 2007 de -voor hem- logische stap van psycholoog in de marketing van medische apparatuur naar het cabaret. Met het cabaretduo ‘Ter Bescherming van de Jeugd’ won hij in 2008 het Leids Cabaret Festival en tourde vijf seizoenen lang in Nederland en Vlaanderen.

Vanaf 2012 werkte Dries Heyneman druk achter de schermen en regisseerde de voorstellingen van Han Solo, Piv Huvluv, Begijn Le Bleu, Freddy De Vadder, Piet De Praitere… In die periode schreef Dries ook mee aan het komische collage-programma Superstaar (2BE) van Gunter Lamoot. Daarnaast stond hij als scenarist en acteur mee aan de basis van de fictiereeks Bevergem (Canvas). Later in 2015 maakte hij samen met Piet De Praitere het programma Lookalikes (2BE). In 2016 was hij te zien in de fictiereeks De 16 (Canvas).

Afgepeigerd, uitgeperst, leeggezogen, onderbetaald en dodelijk vermoeid keert Dries Heyneman terug naar zijn oorspronkelijke passie: het podium.

www.heyneman.be

Jeroen Verdick stond nog maar in 2016 voor het eerst op een podium, maar deze twintiger uit Turnhout bewees meteen dat Kempenaren meer humor in zich hebben dan alleen hun komisch accent door het datzelfde jaar nog tot de halve finale van Humo’s Comedy Cup te schoppen.

De manier waarop hij vol verbazing naar de wereld kijkt en die verwondering ook in zijn comedy-act verwerkt, maakt hem nu al een graag geziene nieuwkomer in het comedymilieu. Momenteel speelt hij het voorprogramma voor de zaalshow van Jens Dendoncker, en zet hij zijn eerste stappen op het scherm in het vtm-programma Hoe Zal Ik Het Zeggen.

Jasper Posson is de winnaar van de Lunatic Comedy Award 2017, en was finalist van Humo’s Comedy Cup 2018. Hij speelde eerder al het voorprogramma van Alex Agnew, Bas Birker en Michael Van Peel.

Deze vrolijke dertiger lacht met alles en iedereen: verzuurde politici, ongelukkige dolfijnen en Antwerpenaren die zichzelf te serieus nemen. En soms, als ze niet in de zaal zit, lacht hij ook een klein beetje met de vreemde gewoontes van zijn vriendin. Maar echt maar heel soms hoor.

Tijdens de Comedy Club-avonden schuif je aan tafel in Lou’s Plek voor pure stand-up. Op vier maandagavonden brengen verschillende comedytalenten een kleine set of try-out terwijl een MC de voorstellingen aan elkaar praat. Ondertussen deel je met vrienden een hapje en een drankje. Wat is er beter dan de week ingaan met een lach? 

 Comedy Club seizoen 19-20:

- maandag 30 september 2019 met Mohsin Abbas, Stijn Verdegem en David Galle

- maandag 25 november 2019 met Jeroen Verdick, Jasper Posson en Dries Heyneman

- maandag 24 februari 2020 met De Humorklas + MC Erhan

- maandag 27 april 2020: de namen worden later bekend gemaakt

Credits

Duur voorstelling: 40 min. + pauze + 40 min.