Pastavoorstelling

Dimanche (9+)

Cie Chaliwate & Focus Company
30 apr
19:30
  • do 30 apr
    19:30
    Westrand - theaterzaal (vrije zit)

Een geestig en teder portret van de mens versus de oncontroleerbare krachten van de natuur.

Ergens in de nabije toekomst…..
De mensheid is er niet in geslaagd zich aan te passen aan de nieuwe ecologische realiteit. Het is officieel het einde van de wereld zoals we die kennen...

In een klein gebouw in het centrum van de stad staat een familie op het punt om de zondag samen door te brengen, een familietraditie. Maar de muren schudden, buiten woeden wind en hevige stortregens. De storm is nog maar net begonnen.
Te midden van deze klimaatchaos proberen de protagonisten absurd genoeg om een normaal gezinsleven in stand te houden.
Ondertussen doen drie reizende wildverslaggevers hun best om de apocalyps te documenteren. Ze filmen, met alles waarover ze nog beschikken, de laatste, levende diersoort op aarde...

Tussen droomachtige fictie en feitelijke werkelijkheid schildert Dimanche een geestig en teder portret van de mensheid, verrast door de oncontroleerbare krachten van de natuur. 
Over de vindingrijkheid en koppigheid van de mens die tot het absurde uiterste gaat om ondanks de chaos van de ecologische ineenstorting een gevoel van normaliteit wilt behouden.
 

Een schitterende, hartverscheurende voorstelling, vol humor en flair - The Arts Desk

Een charmante mix van feit en fictie met een vintage look en zeer actuele boodschap - Edinburgh Guide
 

PASTAVOORSTELLING

Kom naar Writaestrand voor een gezellig avondje uit met het gezin! Zonder avondstress, en ook geen luiemoekeseten: aan Lou's Plek kan je vanaf 18u namelijk een heerlijke en gezonde pastabeker bestellen, geen reservatie nodig. Een kleine pastabeker aan 6 euro, een grote aan 9 euro, volgens het concept 'Pimp jouw pasta': je werkt je pasta af naar eigen smaak.

* BlikOpener vanaf 19:00: een halfuurtje voor de voorstelling kan je aan de slag in een creatieve en speelse klimaatbewuste omkadering van Laura Decloedt!

Een juweel van creativiteit en humor.

Le Suricate Magazine

Credits

Van en met Julie Tenret, Sicaire Durieux, Sandrine Heyraud Licht Guillaume Toussaint Fromentin Geluid Loic le Foll Decor Zoé Tenret Poppen Waw ! Studios / Joachim Jannin Video Tristan Galand Onderwater film Alexandra Brixy Productie Léonard Clarys