Voorjaarsfeest Senioren - EUROvizie

Andrea Croonenberghs, Chelsy, Geena Lisa
voorjaarsfeest senioren
do 16 mrt 14:00 - 16:30
do 16 mrt
14:00 - 16:30
  • do 16 mrt
    14:00 - 16:30
    Westrand - feestzaal

Met een intiem belevingsconcert vol pakkende luisterliedjes brengen Andrea Croonenberghs, Chelsy en Geena Lisa de Eurovisiejaren ’50,’60,’70 weer tot leven.

Er was een tijd waarin het Eurovisiesongfestival echt iets betekende in Vlaanderen. Families en vrienden kluisterden samen voor de buis. Betoverende melodieën, grote orkesten en gepassioneerde zangtalenten lieten een poëtisch stukje van Europa zien. Die tijd is voorbij, of toch niet helemaal?

Andrea Croonenberghs, Chelsy en Geena Lisa brengen de grootste klassiekers terug tot leven. Tevens is er wat ruimte voor een aantal anekdotes en kleurige feiten, die verteld worden door de zangeressen. Voor de andere aspecten van de concerten zorgen Peter Bauwens, Dario Yserbyt, Wim Bartholomeus en Ronald Dhaene. De 3 klasse vrouwen gidsen u doorheen de catalogus van tijdloze songfestivalklassiekers.

Een onbezorgde, herkenbare ketting aan liedjes die vanaf de eerste noot herinneringen oproepen, zoals Puppet on a string, Waterloo, Eres Tu, Merci, Chérie, Après Toi en vele andere…

Organisatie in samenwerking met Seniorenraad Dilbeek