De kast van: Bent Van Looy (mét ontbijt!)

20 okt
09:30
  • zo 20 okt
    09:30 - 12:30
    Bibliotheek De Wolfsput

Bent van Looy stelt zijn favoriete boeken, films, drankjes, … in intieme setting voor. Mét ontbijt!

De kast van... is een formule waarbij we muzikanten, sporthelden, schrijvers, ... laten vertellen over hun favoriete boeken, muziek, films, gerechten, .... Na Rick de Leeuw en Remco Evenepoel, nodigen we dit keer Bent Van Looy uit.
 

Wat staat er in de platenkast van Bent Van Looy? Wat staat er altijd in de frigo bij Bent Van Looy? Welk boek raadt hij steevast aan bij vrienden? Met welk gerecht kan je hem altijd plezieren? In De kast van gaan we op zoek naar dé lijstjes, met de hoop zelf iets nieuws te ontdekken.


Bent Van Looy
staat ook op ons podium met zijn avondprogramma Yours Truly op vrijdag 8 november 2019. 

 

Het concept

In het concept ‘de kast van’ kan je enkele weken lang de favorieten van een bekend persoon terug vinden in een kast in de bibliotheek. De persoon in kwestie komt ook een woordje uitleg geven bij zijn favoriet boek, zijn beste film aller tijden, zijn lievelingsdrankje of gerecht, zijn favoriete muziek, zijn leukste reisboek enz..

Aangezien heel wat agenda’s overvol staan, hebben we ervoor gekozen om het event ‘de kast van’ op een zondagochtend te organiseren en dan zorgen wij voor het ontbijt! De koeken en de koffie staan klaar vanaf 9u30 en we sturen Bent Van Looy opnieuw huiswaarts rond 11u30.

Zijn kast blijft nog in de bibliotheek staan tot 15 december, want vanaf dan zal een volgende artiest de kast komen vullen.

 

Werkgroep Literatuur 

De kast van is een initiatief van de werkgroep literatuur van Westrand. Heb je zelf ook leuke ideeën voor deze werkgroep, een artiest die je wel eens wil ontmoeten in het concept 'de kast van', geef ons dan gerust een seintje: annelies.desmet@westrand.be 


 

Programma

9u30: ontbijt

10u - 11u30: de kast van...Bent Van Looy