za 7 sep - za 6 jun

Club Véro'n'ik (2e - 6e leerjaar)

Véronique Bogaert en misschien jij?
7 sep
  • 7 sep - 6 jun
    Bibliotheek De Wolfsput

Collage, bricolage! Handvaardigheid is de nieuwe rage! Ben je tussen 8 en 12 jaar oud? Heb je handige vingers en ben je een tikkeltje curieus? Twijfel geen seconde langer en maak je lid van Club Véro’n’ik! De enige echte hippe handvaardigheidsclub in Dilbeek en omstreken.

Elke eerste zaterdag van de maand gaan we creatief aan de slag. Inspiratie halen we uit de talrijk aanwezige boeken. We laten ons leiden door de seizoenen en de tijd van het jaar. Groene vingers, vuile vingers, creatieve vingers, timmervingers, handige vingers,… en andere dinges.

4 januari. Een nieuw jaar, een frisse start met een schone lei en heel veel geweldig goede voornemens en nog meer geweldig creatieve ideeën. Dus tijd voor … een schetsboek en een proper schriftje en dat maken we zelf!  Met de 3puntscahier(ka-jee)steek  en de 4punts Japanse binding maken we een schriftje van weleer en een eigentijds boekje. Laat nu die inspiratie maar komen en stromen!

1 februari. Het is koud.  Het vriest dat het kraakt. We dagdromen over verre, exotische en vooral warmere oorden. Arizona, Nevada, El Paso…Teleporteren ligt nog net niet binnen onze huidige mogelijkheden maar de sfeer van een zwoele, hete, tropische woestijn naar binnen halen wél. Vandaag breitijd. Geen sjaal of muts ofzo, o nee nee nee nee. We breien cactus na cactus en maken van onze kamer een heus cactussenparadijs! Groen, geel, langwerpig of eerder bol, een ding hebben ze allemaal gemeen: ze prikkelen alleen onze fantasie.

INSCHRIJVEN VIA TICKETGANG

Het inschrijven voor vorming voor kinderen en jongeren, loopt vanaf dit seizoen via TicketGang. Hiervoor dien je eerst een account aan te maken per gezin, nadien schrijf je in voor de cursus(sen). Deze handleidingen kunnen je op weg helpen: Handleiding aanmaken account vrije tijd & Handleiding inschrijven vrije tijd.

Onderdeel van:
beeldend

DATA

elke 1e zaterdag van de maand: 7/09 - 5/10 - 2/11 - 7/12 - 4/01 - 1/02 - 7/03 - 4/04 - 2/05 - 6/06

van 10:00 - 12:00


PRIJS

€20 voor een lidkaart 

LOCATIE

jeugdafdeling van Bibliotheek De Wolfsput

Bekijk onze thema's