za 21 sep - za 16 mei

Animatix (5e lj - 1e sec)

Joris Van Dael (KidsCam)
21 sep

--------------

CORONA

Omwille van de maatregelen m.b.t. het corona-virus wordt de les Animatix op 21 maart geannuleerd. Intern bekijken we hoe we kunnen omgaan met de gevolgen van deze beslissing voor de deelnemers aan deze vorming. We houden alle deelnemers zo snel mogelijk op de hoogte.

Volg hier de ontwikkelingen op de voet. 

--------------

Negen zaterdagen lang staat onze filmstudio ter beschikking van fantasierijke creatievelingen die niet vies zijn van geduldig animeerwerk. Doorheen het jaar doorloop je, onder begeleiding van twee professionele animatiefilmers, alle stappen in het maken van een animatiefilm: brainstormen, scenario schrijven, grafisch uitwerken van personages en achtergronden, verfilmen van het verhaal en geluidsopnames.

Op zondag 7 juni laten we onze adembenemende kortfilm in première zien op de Familiedag Experiment. Een heuse première, jawel, hoera! 


 


INSCHRIJVEN VIA TICKETGANG

Het inschrijven voor vorming voor kinderen en jongeren, loopt vanaf dit seizoen via TicketGang. Hiervoor dien je eerst een account aan te maken per gezin, nadien schrijf je in voor de cursus(sen). Deze handleidingen kunnen je op weg helpen: Handleiding aanmaken account vrije tijd & Handleiding inschrijven vrije tijd.

DATA

Elke 3e zaterdag van de maand: 21/09 - 19/10 - 16/11 - 21/12 - 18/01 - 15/02 - 21/03 - 18/04 - 16/05

van 10:00 tot 12:30

Expo op Familiedag Experiment op zondag 7 juni!

PRIJS

€95
 

Bekijk onze thema's