ma 27 apr 20:30

Comedy Club

Manu Moreau, Yannick Joos & Soe Nsuki
27 apr
20:30

Comedy op zijn best: genieten van vers stand-uptalent én gevestigde waarden in een gezellige sfeer met vrienden op café.

Manu Moreau … Voor wie hem kent, is hij geen onbekende, voor zij die hem niet kennen, ziet hij er misschien wat vreemd uit.
Toch brengt hij met plezier mensen aan het lachen.
Hij neemt zichzelf niet al te serieus, maar neemt graag alles rond hem op de korrel.
Misschien best alles met een vleugje zout nemen, anders strooit hij het op de wonde. Droge humor met een donker kantje.

Yannick Joos schaaft elke dag zijn wereldverbeteraar skills bij als neuroot & orthopedagoog. Na enkele jaren theater besloot hij de vierde muur af te breken en voor comedy te gaan.  Gewapend met een microfoon, overdosis aan energie en absurde wereldblik gaat Yannick op pad om iedereen in zijn wervelwind van ADHD mee te nemen...Was  in 2019 het officiële voorprogramma van Iwein Segers zijn show "eindelijk professioneel " en is tweewekelijks te horen op Bruzz. Hold fast! It’s going to be a bumpy ride!

Soe Nsuki maakt mopjes op een podium! Ze was eerder finalist in de Culture Comedy Award, de Radio 2 Humorklas en geselecteerd voor het Get Up Stand Up project. Ze speelde het voorprogramma voor Thomas Smith, Philippe Geubels en Alex Agnew, en in 2016 struinde ze de zalen af in een dubbelshow met bff Jens Dendoncker. Eind 2018 ging Soe in première met haar eerste volavondshow Soetopia voor een volle Arenbergschouwburg.

Onderdeel van:
Comedy Club