ma 2 nov 20:30

Comedy Club

Manu Moreau, Yannick Joos & Soe Nsuki
ma 2 nov
20:30
  • ma 2 nov
    20:30
    Lou's Plek

Comedy op zijn best: genieten van vers stand-uptalent én gevestigde waarden in een gezellige sfeer met vrienden op café.

Deze comedy avond is een uitgestelde voorstelling van seizoen 19-20. De tickethouders kregen voorrang en als er nog tickets beschikbaar zijn, dan gaan ze samen met de start verkoop 20-21 in verkoop.  

Bij Comedy Club schuif je aan tafel in Lou’s Plek voor pure stand-up. Op vier maandagavonden brengen verschillende comedy talenten een kleine set of try-out terwijl een MC de voorstellingen aan elkaar praat. Ondertussen deel je met vrienden een hapje en een drankje. En bovendien wat is er beter dan de week ingaan met een lach?

Onderdeel van:
Comedy Club

Manu Moreau … Voor wie hem kent, is hij geen onbekende, voor zij die hem niet kennen, ziet hij er misschien wat vreemd uit.
Toch brengt hij met plezier mensen aan het lachen.
Hij neemt zichzelf niet al te serieus, maar neemt graag alles rond hem op de korrel.
Misschien best alles met een vleugje zout nemen, anders strooit hij het op de wonde. Droge humor met een donker kantje.

Yannick Joos schaaft elke dag zijn wereldverbeteraar skills bij als neuroot & orthopedagoog. Na enkele jaren theater besloot hij de vierde muur af te breken en voor comedy te gaan.  Gewapend met een microfoon, overdosis aan energie en absurde wereldblik gaat Yannick op pad om iedereen in zijn wervelwind van ADHD mee te nemen...Was  in 2019 het officiële voorprogramma van Iwein Segers zijn show "eindelijk professioneel " en is tweewekelijks te horen op Bruzz. Hold fast! It’s going to be a bumpy ride!

Soe Nsuki maakt mopjes op een podium! Ze was eerder finalist in de Culture Comedy Award, de Radio 2 Humorklas en geselecteerd voor het Get Up Stand Up project. Ze speelde het voorprogramma voor Thomas Smith, Philippe Geubels en Alex Agnew, en in 2016 struinde ze de zalen af in een dubbelshow met bff Jens Dendoncker. Eind 2018 ging Soe in première met haar eerste volavondshow Soetopia voor een volle Arenbergschouwburg.