wo 11 dec 20:00

Te gast: De Romeo’s met live band

11 dec
20:00
  • 11 dec
    20:00
    Westrand - feestzaal

De dag voor het optreden kan je online en aan de balie geen tickets meer reserveren. Tickets voor de voorstelling zijn dan verkrijgbaar ter plaatse vanaf een uur voor de voorstelling (cash te betalen).

Van kleine feestzaal tot hun eigen festival, De Romeo’s bouwen overal een ongezien feestje. Inmiddels staan Chris, Gunther en Davy bijna 15 jaar samen op het podium en ze weten van geen ophouden.

 

Overal waar de drie heren – bij voorkeur in maatpak – zich vertonen, wordt een feestje gebouwd. Want daar staan ze garant voor: 100% feest!

Ze werden ook gebombardeerd tot echte filmsterren. H.I.T., de film met Chris, Davy en Gunther draaide in de bioscopen en is ondertussen verschenen op DVD.

Ondertussen zijn De Romeo’s uitgegroeid tot misschien wel de populairste Vlaamse schlager- en ambiancegroep ooit. Geen feesttent, zaal of arena die kan weerstaan aan hun opzwepende medleys en eigen hits. De Romeo’s op het podium, da’s een echte live jukebox, vol met de populairste meezingers en klassiekers van vroeger tot nu.

In een organisatie van De Bietjes