Familiedag Bos

Nesten (4+)

fABULEUS / Anna Bentivegna, Zoë Demoustier en Ayrton Fraenk
20 okt
15:15
  • zo 20 okt
    15:15
    Westrand - theaterzaal (vrije zit)
Een vertederende en verrassende voorstelling over mensen op zoek naar een thuis.
Drie eenzame figuren in een wereld van karton. Ze lijken op zoek naar iets. Een vriend? Een dak? Een thuis? Of is dakloos nog iets anders dan thuisloos? Al bouwend vinden ze houvast in de ruimte en bij elkaar. Met een minimum aan middelen toveren drie spelers een verrassend universum. In een gevoelige, licht surrealistische beeldtaal snijden ze meteen ook een groot thema aan voor jong publiek.

Anna Bentivegna, Zoë Demoustier en Ayrton Fraenk studeerden aan de Mime Opleiding in Amsterdam. Zij ontwikkelen een gevoelige, licht surrealistische beeldtaal voor kinderen.nesten - de trailer from fabuleus on Vimeo.

Koop nu al je Familiedagpas online of aan de balie voor 10 euro per persoon, deze is geldig voor alle voorstellingen en workshops. De dag zelf opent de kassa vanaf 13u. Aan de onthaalbalie stel je je eigen parcours samen aan de hand van het overzicht. Kom op tijd als je zeker wilt zijn van je zitje op het uur van jouw keuze want sommige voorstellingen hebben een beperkte capaciteit! 

“Nesten is geen glimmend spektakel, maar een ingetogen zoektocht. Onder het spel met dozen en lichamen zit een vertederend laagje van mensen die op zoek zijn naar beschutting. Zo lief, en ook zo leuk en grappig.”

Tuur Devens, theaterkrant.nl