zo 20 okt 14:30
Familiedag Bos

Onderweg (3+)

Plastique Palace Théâtre
20 okt
14:30
  • 20 okt
    14:30
    Westrand - feestzaal
Wonderbaarlijk mooi figurentheater.

Een opengeslagen boek op een verlaten bureau. Plots beweegt er iets… Odysseus, de koning van de mythes, richt zich op van de bladzijden, slaat het stof van zijn kleren en komt tot leven. Het begin van een onvergetelijk avontuur over vrijheid, geluk en plezier.

Deze eerste creatie van het Brusselse gezelschap Plastique Palace Théâtre is geïnspireerd op het Griekse epos Odyssee van Homerus. Het verhaal over de held Odysseus komt letterlijke en figuurlijk tot leven uit pagina’s, boeken en met een papieren koning die ons meeneemt op zijn avontuurlijke zwerftocht.

Onderweg (Au loin) is woordloos figurentheater geschikt voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Poëtisch en intiem. Wonderbaarlijk mooi.

Koop nu al je Familiedagpas online of aan de balie voor 10 euro per persoon, deze is geldig voor alle voorstellingen en workshops. De dag zelf opent de kassa vanaf 13u. Aan de onthaalbalie stel je je eigen parcours samen aan de hand van het overzicht. Kom op tijd als je zeker wilt zijn van je zitje op het uur van jouw keuze want sommige voorstellingen hebben een beperkte capaciteit!