Familiedag Bos

bOOm (3+)

Compagnie quand je serai grand.e
20 okt
13:30
  • zo 20 okt
    13:30
    Westrand - feestzaal
Woordloos visueel theater over hoe een kleine stek uitgroeit tot een grote, sterke boom.

Je kan ernaar kijken. Je kan ervan dromen. Je kan er ook in klimmen. Je kan er zelfs uit vallen, pardoes in de netels. Je kan er weer in klimmen en er weer uit vallen, naast de netels. Je kan er een hut in bouwen. Je kan er in gaan zitten en wegdromen.

Een boom! Kom mee op wandel in het bos. Kijk, voel, hoor hoe de boom groeit en bloeit. En als je verder kijkt, zie je dat de boom niet alleen is! Zijn jonge twijgen buigen wanneer er een rups over loopt, eekhoorntjes spelen lustig in zijn takken, een vleermuis houdt zijn winterslaap in de holte van de stam.

Zonder woorden, maar met een knappe ‘boom’-constructie, muziek en een tikje acrobatie brengt het Waalse gezelschap Compagnie Quand je serai Grand-e het levensverhaal van de boom op podium. Met een trompet en een accordeon, met loops van geluiden, muzikale effecten en bruitage creëren ze een hele wereld waar het zo fijn is om in te vertoeven! Poëtisch en trefzeker.

"ArBre / bOOm official teaser" from Cie Quand je serai Grand·e on Vimeo.

Koop nu al je Familiedagpas online of aan de balie voor 10 euro per persoon, deze is geldig voor alle voorstellingen en workshops. De dag zelf opent de kassa vanaf 13u. Aan de onthaalbalie stel je je eigen parcours samen aan de hand van het overzicht. Kom op tijd als je zeker wilt zijn van je zitje op het uur van jouw keuze want sommige voorstellingen hebben een beperkte capaciteit!