za 30 nov 19:00 - zo 1 dec 03:00

Jam & Open Mic @ Tat #3

Laat je stem en/of instrument horen!
30 nov
-
1 dec
19:00 - 03:00
  • 30 nov
    -
    1 dec
    19:00 - 03:00
    op locatie

19:00 – 21:00 Open Mic (Deelnemen? Mail naar dries.robbe@westrand.be)
21:00 – 22:00 Surprise Acts
22:00 - ??:?? Jam

Gratis inkom - Zanginstallatie, versterkers, drum en piano aanwezig, eigen instrument mee te nemen.

Waarde muziekliefhebber,

Het is intussen al weer even geleden. Maar de oren zijn uitgerust, en de bron van inspiratie heeft tijd genoeg gekregen om zichzelf opnieuw aan te vullen. Daarom melden wij met enige fierheid en nog veel meer vreugde dat in den Tat op 30 november de derde jamsessie zal plaatsvinden!
Concreet betekent dit dat omstreeks 19 uur het slot van de deur gaat. Na een uurtje aperitieven krijgen singer-songwriters de kans om tot 21 uur zowel eigen creaties als covers te brengen. Om het geheel meer gestructureerd te laten verlopen dan tijdens de afgelopen editie in mei hebben we wel besloten om het aantal deelnemers te beperken, en met inschrijvingen te werken. Dat kan via dries.robbe@westrand.be. Wees er dus snel bij want de plaatsen zijn beperkt!
Vanaf 9 uur des avonds gaan we meteen verder met twee korte verrassingsoptredens. Na het bezoeken van menig garage en beschimmelde kelders botsten we uiteindelijk op lokaal schorem dat blues, rock &roll en een portie noise samengiet in een interessant, onconventioneel brouwsel. Zij worden afgelost door een ensemble met minstens evenveel karakter, maar met een voorliefde voor soul. Meer info volgt nog.
De jamsessie zelf wordt deze keer met stip om 22 uur aangevat. Daar zal onze vers aangeworven chronometrist met argusogen op toezien. Vanaf dan is iedereen met eender welk instrument (stemsnaren incluis uiteraard) opnieuw welkom op het podium. Voor de jam is op voorhand inschrijven niet nodig. Ter herhaling: We voorzien zelf micro’s, drums, een (elektrische) piano en versterking voor bas -en elektrische gitaar. Elk ander instrument dient zelf te worden meegenomen.
Wij hopen u te mogen verwelkomen, in de hoop samen te genieten van muziekstijlen uit alle mogelijke uithoeken van de wereld. Tot dan, op de Kalenbergstraat 9 in Dilbeek!

Bekijk onze thema's